ΠΑΟΚ: Περιμένει ΕΣΑΚΕ και αποφασίζει για σέντερ

 

Δύο σημαντικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν αύριο στον ΕΣΑΚΕ. Το αν οι ομάδες θα μπορούν να υπολογίζουν και σε 7ο ξένο παίκτη (6+1, ή… 7+0) και το πότε θα αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα. Όλα αυτά στις 21 Ιουλίου, όταν όλες οι άλλες χώρες αυτά τα θέματα τα έχουν λύσει μήνες πριν.

 

Στον ΠΑΟΚ του περιορισμένου μπάτζετ περιμένουν τις εξελίξεις ώστε να ρυθμίζουν το οικονομικό. Άλλα… κόλπα με 7ο ξένο (ενημερώθηκε ήδη ο Τέρνερ να περιμένει) και άλλα με τελειωμένο το ρόστερ αναφορικά με τους αλλοδαπούς. Άλλωστε στο “Παλατάκι” ένας τελευταίος (6ος) ξένος έμεινε για βασικό 5άρι, μια και σε κάθε περίπτωση ο Λονγκ θα παίξει μόνο με Ελληνικό διαβατήριο.

 

Ο Λυκογιάννης περιμένει την απόφαση για να κινηθεί ανάλογα. Έχει έξι υποψήφιους Αμερικανούς για το “5”, μεταξύ αυτών και οι Μάρβιν Τζόουνς, Ντάνι Αμπγκελίς, Τζάρβις Ουίλιαμς, ενώ ψηλά στην σχετική λίστα βρίσκεται και 26χρονος (“5-4”) με καλή επίδοση φέτος στα ριμπάουντ (είχε 8.5 σε 25΄). Πάντως είναι δεδομένο οτι όσο στο “Παλατάκι” περιμένουν, τόσο θα εμφανίζονται και νέα ονόματα και μάλιστα σε προσιτά κασέ.

 

Το σίγουρο είναι οτι στον ΠΑΟΚ δεν θα βιαστούν, δεν έχουν λόγο να το κάνουν, ενώ ο Λυκογιάννης δεν ασχολήθηκε με δύο πολύ ποιοτικούς σέντερ που του προτάθηκαν (ονόματα που προκαλούν δέος στο τωρινό ΠΑΟΚ) με κασέ κοντά στις δυνατότητες της ομάδας, αλλά με Γιουρολίγκ μπάι άουτ μετά από 3 μήνες. Ακούστηκε οτι ο ένας ήταν ο Μάλκολμ Τόμας (33, 206) της Μάλαγα…

 

Και οι Έλληνες στο μπακ απ; Τσαλμπούρης, Καμπερίδης, Καμαριανός δείχνουν οι βασικοί τρεις υποψήφιοι για δύο θέσεις, έγινε μια “εσωτερική” συζήτηση για τον Βασιλόπουλο, αλλά φαίνεται οτι είναι θέμα και κασέ και διάθεσης του παίκτη να αφήσει την Αθήνα, ενώ φέρεται να προτάθηκε και ο 21χρονος Βασίλης Γάργαλης (2.04) του Πρωτέα Βούλας (Β΄Εθνική).

 

Τέλος στον ΠΑΟΚ αναμένουν και την απόφαση για την έναρξη του πρωταθλήματος ώστε να οριστικοποιήσουν τα δύο φιλικά με τη Λάρισα (11 και 14/9) αλλά και ένα πρώτο με ομάδα Α2 (Ελυθερούπολη;). Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούν την παρουσία του Ιατρίδη στην Εθνική Νέων, ωστόσο δεν φαίνεται οτι θα αποτραπεί ο δανεισμός του σε ομάδα Α2 (προβάδισμα ο Φίλιππος Βέροιας).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top