Στα κιτρινόμαυρα του Άρη και οι Σχίζας-Κώττας, τι γίνεται με Χάνλαν

 

Ο Άρης προχωράει τον σχεδιασμό του, με τα γνωστά εμπόδια λόγω των μπαν. Ο Σταύρος Σχίζας και ο Θωμάς Κώττας θα φορέσουν τη φανέλα του για τη νέα σεζόν, επιβεβαιώνοντας άλλη μια είδηση που διαβάσατε στο Basketplus.gr και ακούσατε στις διαδικτυακές μας εκπομπές απ’ τις αρχές του μήνα! 

Ο 25χρονος σέντερ συμφώνησε σε όλα με τους «κίτρινους» και υπέγραψε το συμβόλαιο του. Ο Γιάννης Καστρίτης θεωρεί ότι ο Κώττας μπορεί να κάνει την δουλειά στην ρακέτα ερχόμενος από τον πάγκο και γι’ αυτό κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση του.

Ο Σχίζας είναι ένας δυναμικός παίκτης με καλό τρίποντο και πολύ καλή αμυντική παρουσία και με την εμπειρία του θα βάλει το δικό του στίγμα στην ομάδα που θέλει να φτιάξει ο Καστρίτης.

Βέβαια, λόγω του θέματος που υπάρχει με τα ban στην FIBA ο Άρης δεν θα προχωρήσει σε καμία ανακοίνωση μεταγραφής, καθώς πρέπει πρώτα να κλείσει το θέμα των διακανονισμών.

Όσο για το θέμα του Ολίβιε Χάνλαν; Ο Άρης είναι μια επιλογή του, όμως υπάρχει τόσο το εξωτερικό (τον σκέφτεται η Ζιελόνα Γκόρα από την Πολωνία, όσο και η Ρέτζιο Εμίλια από την Ιταλία), όσο και ομάδες της Α1, όπως ο Απόλλωνας Πάτρας, που επίσης τον θέλουν… Ατού του Άρη η καλή σχέση του παίκτη με τον Γιάννη Καστρίτη, που αυτός τον έφερε στην Ελλάδα…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top