Σχίζας: «Δυνατή και μαχητική ομάδα, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Μιλώντας στο arisbc.gr ο 32χρονος φόργουορντ τόνισε:

«Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ πλούσια ιστορία και είναι τιμή μου να φορέσω τη φανέλα του. Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τη συμφωνία μου με την ομάδα. Εδώ και χρόνια προσπαθώ να συνεργαστώ με τον Γιάννη Καστρίτη και φέτος ήταν οι ιδανικές συνθήκες για να γίνει αυτό, οπότε είμαι διπλά χαρούμενος».

Αναφορικά με τον «νέο» Αρη που θα παρουσιαστεί στα παρκέ την επόμενη σεζόν, τόνισε: «Περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις, όμως είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα καλό υλικό. Πιστεύω ότι θα γίνουν οι σωστές επιλογές και θα δημιουργηθεί μια δυνατή και μαχητική ομάδα, η οποία θα παλεύει σε κάθε αγώνα, ώστε ο Αρης να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί».

Αυτό το χαρακτηριστικό «ταιριάζει» και με τον ίδιο. «Είμαι ένας παίκτης που τα δίνει όλα στο παρκέ. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς και μπορώ να υποσχεθώ ότι θα τα δώσω όλα για τον Αρη».

Το γεμάτο «Nick Galis Hall» είναι σήμα κατατεθέν του Αρη και είναι εύλογο όλοι οι παίκτες να περιμένουν την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. «Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ένα γεμάτο Παλέ. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, για να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση κι εμείς θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τον ευχαριστήσουμε», αναφέρει ο Σταύρος Σχίζας.

Ο φόργουορντ του Αρη αλλάζει ομάδα, αλλά όχι πόλη. Όπως λέει, «μου αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη. Μένω εδώ τα τελευταία τρία χρόνια και χαίρομαι που θα συνεχίσω να το κάνω».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top