Στο Summer League του ΝΒΑ o Ντι Λέο…

Ο Ντέιβιντ ΝτιΛέο ανακοινώθηκε στις αρχές του μήνα από τον ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός φόργουορντ, προερχόταν από την πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη, όπου είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρωτάθλημα της ACB, με τη φανέλα της Μούρθια. Στο συμβόλαιο του, η πλευρά του Αμερικανού είχε ζητήσει να υπάρχει η επιλογή του NBAout, κάτι που σημαίνει πως ο αν ο παίκτης βρει συμβόλαιο στην κορυφαία Λίγκα του πλανήτη, μπορεί ν’ αποχωρήσει.

Αρχικά ο Αμερικανός βρήκε ομάδα για να συμμετέχει στο 16ο Summer League, που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας. Ο ΝτιΛέο θα φορέσει τη φανέλα τους στη διοργάνωση που φέτος θα διεξαχθεί από τις 8 ως τις 17 Αυγούστου και θα έχει την ευκαιρία να βάλει το όνομα του, μέσα στα υποψήφια για ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Μπορεί για τον ΠΑΟΚ να προκύπτει ένας (μικρός) κίνδυνος να χάσει τον παίκτη, για τον ΝτιΛέο όμως εμφανίζεται μια μεγάλη ευκαιρία. Επίσης, η παρουσία του Αμερικανού στο Summer League, δείχνει και την προοπτική που έχει ο συγκεκριμένος παίκτης, που συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ πριν λίγο καιρό… Δεδομένου ότι η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου, η παρουσία του εκεί, θα εξαρτηθεί ανάλογα με αυτά που θα κάνει στο Λας Βέγκας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top