Σπουδαία ενίσχυση του Φίλιππου με Γαρέζο

Την απόκτηση του Γιώργου Γαρέζου ανακοίνωσε επίσημα ο Φίλιππος Βέροιας για την νέα σεζόν.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γαρέζο. Ο 26χρονος αθλητής (20/11/1995) με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία στις θέσεις του shooting guard και του small forward, έχοντας ως δυνατό του όπλο την ευστοχία από μέση και μακρινή απόσταση.

Ο Γιώργος ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες του Ηρακλή, ενώ τη διετία 2013-15, σε ηλικία 18 ετών, αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα του Γηραιού στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Εν συνεχεία, φόρεσε στη Β’ Εθνική τη φανέλα των Αργοναύτη Καλαμαριάς (2015-16), Πευκοχωρίου (2016-17) και Γέφυρας (2017-18).
Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του το έκανε τη σαιζόν 2018-19, όταν και αγωνίστηκε στην Basket League με την ομάδα του Ήφαιστου Λήμνου, καταγράφοντας μάλιστα συμμετοχές απέναντι σε Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, Άρη και Ολυμπιακό.Τη σαιζόν 2019-20 αγωνίστηκε εκ νέου στην Basket League με τη φανέλα της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, ενώ την περσινή σαιζόν 2020-21 αγωνίστηκε πριν τη διακοπή για 5 παιχνίδια με την ομάδα του ΑΟ Αγρινίου στην Α2 Εθνική, έχοντας 10,8 ppg σε 30 λεπτά συμμετοχής, με ευστοχία 40,9% στα σουτ 3 πόντων.

Ο Γιώργος αποτελούσε πάγιο μεταγραφικό στόχο της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια και είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που αθλητής με τις παραστάσεις του από τα σαλόνια της Basket League θα φορέσει τη φανέλα με τα ερυθρόλευκα χρώματα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ. Τον καλωσορίζουμε-επιτέλους- στην πόλη μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πραγματοποιήσει μια καλή μπασκετική χρονιά, βοηθώντας ταυτόχρονα την ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι η στελέχωση της συνεχίζεται, τόσο με μεταγραφές νέων παικτών, όσο και με ανανεώσεις των αθλητών από τον περσινό κορμό. Σύντομα έπονται περαιτέρω ανακοινώσεις ενδυνάμωσης του ρόστερ, με απώτερο σκοπό η ομάδα να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Στην προσπάθειά μας να αλλάξουμε επίπεδο, η παρουσία σας δίπλα μας με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Καλούμε όλους λοιπόν τους φίλους του μπάσκετ να προμηθευτούν την κάρτα διαρκείας τους και να πάρουν θέση στο πλευρό του μπασκετικού ΦΙΛΙΠΠΟΥ στη σάλα «Δημήτριος Γκίμας» του ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου.”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top