Woolridge για Ηρακλή: “Έμαθα πως η ομάδα έχει πολύ φανατικούς οπαδούς και ανυπομονώ να παίξω γι’ αυτούς”

 

Ο Ryan Woolridge επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό του ΗΡΑΚΛΗ, μετά την περυσινή θητεία του, στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, στην Medi Bayreuth, θέτοντας ως στόχο να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικός για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

O απόφοιτος του Gonzaga ετοιμάζεται για το δεύτερο χρόνο της επαγγελματικής του καριέρας και επιθυμεί να πετύχει σημαντικά πράγματα με τους “κυανόλευκους”.

 

Μιλώντας στο www.iraklis-bc.gr από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να ενταχθεί στην καινούργια του ομάδα. “Είμαι ανυπόμονος να συναντήσω το περιβάλλον της νέας μου ομάδας και να γνωρίσω μια άλλη πλευρά της Ευρώπης”, τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: “Η εμπειρία μου την περυσινή σεζόν στη Γερμανία, θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο γρήγορα σε αυτή την καινούργια κατάσταση για μένα. Υπάρχουν διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού στην Ευρώπη σε σχέση με τις Η.Π.Α., αλλά είχα την ευκαιρία πέρυσι να εγκλιματιστώ και να το συνηθίσω”.

 

Από το γερμανικό πρωτάθλημα, με ένα διάλειμμα στη G-League, ο 25χρονος point guard έρχεται στη Ελλάδα και τον Ηρακλή, θεωρώντας ότι αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του, ενώ γνωρίζει ότι η “κυανόλευκη” ομάδα έχει φανατικό κοινό.

 

“Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Ελπίζω ότι όλα θα εξελιχθούν καλά, ώστε να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά. Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τη νέα μου ομάδα. Έχω πληροφορηθεί ότι διαθέτει φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι στηρίζουν συνεχώς την ομάδα. Έχω μάθει επίσης, πως η πόλη είναι όμορφη, ότι βρέχεται από θάλασσα και ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί ένα πολύ ωραίο τοπίο”.

 

Ο Woolridge δείχνει πως είναι άνθρωπος, που δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια και θα ήθελε να μιλήσει στο παρκέ. “Περιμένω να έρθω στη Θεσσαλονίκη, να συναντήσω τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, να δουλέψουμε στο γήπεδο και να θέσουμε από κοινού τους στόχους για τη νέα σεζόν. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, σε ένα πρωτάθλημα που θα είναι δύσκολο και σε ό,τι αφορά εμένα, να αποδείξω πως ανήκω σε αυτό το υψηλό επίπεδο”.

Όσο για τα στοιχεία, τα οποία μπορεί να προσθέσει στη νέα του ομάδα. “Αυτό που μπορείτε να περιμένετε, είναι έναν παίκτη, ο οποίος θα είναι ανταγωνιστικός και θα δίνει το 100% κάθε φορά, που θα μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Έναν παίκτη, που θα δίνει στην ομάδα τον ρυθμό, τον οποίο θα επιθυμεί ο προπονητής και θα συνεισφέρει σε όποιους τομείς του ζητηθεί”.

 

Ολοκληρώνοντας τις πρώτες του δηλώσεις, ο Αμερικανός παίκτης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ. “Ανυπομονώ να σας συναντήσω, να αγωνιστώ μπροστά σας και να αισθανθώ την ενέργεια, την οποία δίνετε στην ομάδα”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top