ΕΣΑΚΕ: Πήρε άδεια ο Απόλλων Πάτρας, 6/9 η κλήρωση

Στη σημερινή συνεδρίαση (24/8) του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για την κλήρωση του πρωταθλήματος και τη διεξαγωγή του Super Cup, ενώ έγινε γνωστό ότι ο Απόλλων Πάτρας έλαβε άδεια συμμετοχής στη Basket League.

Συγκεκριμένα, στις 6/9 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League και του Super Cup που θα διεξαχθεί στην Πάτρα το διήμερο 25-26/9.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

-Ο ΕΣΑΚΕ στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης και της συγκρότησης πιο τεχνοκρατικής δομής στην λειτουργία του απηύθυνε την 1η του περασμένου Ιουνίου πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσης Επιχειρησιακού Διευθυντή (Chief Operating Officer).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αναδιοργάνωσης που εξέτασε τα βιογραφικά που κατατέθηκαν, επέλεξε για την θέση του Επιχειρησιακού Διευθυντή (Chief Operating Officer) τον κ. Κωνσταντίνο Ν. Μουλίνο.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ν. Μουλίνος έχει σπουδάσει Οικονομικά και Μάρκετινγκ στην Μεγάλη Βρετανία, γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά) και τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται σε πολυεθνικές επιχειρήσεις έχοντας χτίσει πάγια εμπειρία στο project management, επιχειρησιακό σχεδιασμό και την εφαρμογή του, turn around & high-growth strategies, budgeting, P&L management.

-Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (24/8) συνεδρίαση μετά την θετική εισηγητική έκθεση της Επιτροπής Αξιολόγησης αποφάσισε ομόφωνα να χορηγήσει δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League 2021-22 στην ΚΑΕ Aπόλλων Πάτρας 1926 σε εφαρμογή της απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού «Έλεγχος νομιμότητας του Κανονισμού του Άρθρου 105 ΠΑΡ.4 Ν.2725/1999».

– Στις 6 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League 2021-22 και για το δεύτερο Super Cup, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα και το «Δ.Τόφαλος» το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή των Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Λαυρίου Megabolt, AEK και Προμηθέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top