ΠΑΟΚ: Για 8η χρονιά στηρίζει η “ΑΝΑΔΟΜΩ”

 

Η “ΑΝΑΔΟΜΩ” παραμένει αρωγός στην προσπάθεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Νίκος Κωνσταντινίδης για 8η σερί χρονιά στηρίζει έμπρακτα τον μπασκετικό, με την συνεργασία να ανακοινώνεται σήμερα από την ομάδα.

 

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ… “Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της με την εταιρία «ΑΝΑΔΟΜΩ», η οποία συμμετέχει για 8η συνεχόμενη χρονιά στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας ως επίσημος υποστηρικτής!

Πρόκειται για μία συνεργασία η οποία ξεκίνησε το 2013, όταν ο ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ και ιδρυτής της «ΑΝΑΔΟΜΩ» κ. Νίκος Κωνσταντινίδης αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας μας και από τότε το κάνει ανελλιπώς.

Η συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco με την «ΑΝΑΔΟΜΩ» είναι πλέον μία σχέση εμπιστοσύνης. Στο διάστημα αυτών των ετών, εκτός από την οικονομική στήριξη, η «ΑΝΑΔΟΜΩ», προχώρησε στην κατασκευή του μουσείου της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ mateco στην αίθουσα VIP του PAOK Sports Arena (2015), στην ανακατασκευή της θύρας των επισήμων και την δημιουργία των VIP Lounge (2018), αλλά και σε μία σειρά από κοινωνικές δράσεις”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top