Κωνσταντινίδης: “Να δυναμώσουμε όλοι τον Χατζόπουλο”

 

 

Στο Παλατάκι νοιώθει σαν στο σπίτι του, ο μπασκετικός ΠΑΟΚ δείχνει να είναι η δεύτερη οικογένεια του. Έκδηλη η αγάπη του για την ΚΑΕ… Ο Νίκος Κωνσταντινίδης συνεχίζει να στηρίζει για 8η σερί χρονιά την ΚΑΕ ΠΑΟΚ την οποία άλλωστε υπηρέτησε για μια σεζόν διοικητικά. Και μάλιστα σε πολύ δύσκολη περίοδο…

 

“Ο Θανάσης Χατζόπουλος είναι δυνατός, αλλά όλοι εμείς οφείλουμε με μικρές και μεγάλες χορηγίες να τον κάνουμε πιο δυνατό” σχολίασε στο Basketplus.gr o ιδιοκτήτης της “ΑΝΑΔΟΜΩ”, προσθέτοντας: “Και σε αυτό το κομμάτι θα χαρούμε όλοι απίστευτα όταν η οικογένεια Σαββίδη υλοποιήσει την υπόσχεση της για το μισό εκ. ευρώ, ποσό που θα προσφέρει τεράστια ανάσα στην ομάδα μας”.

 

Ο Νίκος Κωνσταντινίδης δεν στηρίζει μόνο την ΚΑΕ. Βέβαια το μπάσκετ είναι η μεγάλη του αγάπη, αλλά πολλά τμήματα του ΑΣ έχουν την δική του στήριξη, όπως τελευταία και το γυναικείο μπάσκετ. “Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε επαφές με τον ΑΣ για να στηρίξουμε κι άλλα τμήματα” σχολιάζει ο πρώην αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, που αναφερόμενος στην φετινή του συνεργασία με την ΚΑΕ, τόνισε: “Κι όταν ήμουν αντιπρόεδρος έλεγα οτι δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να δέχεται χορηγίες 100% ανταποδοτικά. Το τηρούμε αυτό και είμαστε στο 50-50, επιμένοντας κυρίως στα λεντ”.

 

Και η ομάδα; Το αγωνιστικό; Ακραιφνής μπασκετικός ο Κωνσταντινίδης σημείωσε… “Νομίζω οτι ο ΠΑΟΚ έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ των τελευταίων ετών. Βέβαια δυσκολεύει και το πρωτάθλημα καθώς επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ενώ ομάδες όπως ο Προμηθέας, το Περιστέρι, το Λαύριο, η ΑΕΚ είτε βελτίωσαν είτε κράτησαν σε πολύ καλά επίπεδα τα ρόστερ τους. Μη ξεχνάμε οτι φέτος ο ΠΑΟΚ θα έχει και Ευρώπη, πέρσι πήγε καλά χωρίς αυτή την υποχρέωση. Χρειάζεται λοιπόν να είμαστε όλοι προσγειωμένοι στις απαιτήσεις μας από την ομάδα, η οποία στοχεύει πρώτα στην εξυγίανση και μετά στις επιτυχίες. Είναι βέβαια ο ΠΑΟΚ, αλλά σε μια διετία όλα μαζί δεν γίνονται” τόνισε ο Νίκος Κωνσταντινίδης, που κατέληξε με νόημα…

 

“Καιρός είναι κι εμείς στον ΠΑΟΚ να θυμηθούμε τους θρύλους μας για το αύριο του Ελληνικού μπάσκετ. Δεν μπορεί αυτό να περνά μόνο μέσα από τον Φασούλα και τον Γκάλη”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top