Σκουρτόπουλος: “Στοίχημα για εμάς να είμαστε γρήγορα έτοιμοι – Είμαστε μια εντελώς νέα ομάδα”

Μετά το τέλος του αγώνα στην Πάτρα, όπου ο Ηρακλής έχασε στο τέλος με 83-79 από τον Απόλλωνα, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε στη δήλωσή του:

 

“Αυτά τα παιχνίδια βοηθάνε και γι’ αυτό αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε στην Αθήνα και την Πάτρα, για να παίξουμε τρία δυνατά φιλικά.

 

Ο βαθμός ετοιμότητάς μας δεν είναι σίγουρα αυτός που πρέπει, αλλά θέλαμε να δούμε που βρισκόμαστε, γιατί είμαστε μια τελείως καινούργια ομάδα. Πρέπει να δούμε τις αδυναμίες και τα καλά σημεία, έτσι ώστε με τις προπονήσεις και τα τρία φιλικά που απομένουν, μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, να μπορέσουμε να δουλέψουμε στις αδυναμίες αυτές.

 

Το μεγάλο στοίχημα για μας είναι να μπορέσουμε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είναι 11 καινούργια παιδιά, με τελείως διαφορετική συμμετοχή πέρυσι στις ομάδες τους, που πρέπει να χτίσουνε μια νέα ομάδα.

 

Είμαστε αυτή τη στιγμή μαζί κάτι παραπάνω από δυο βδομάδες και πέντε μέρες με τον Douglas, που είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας. Σήμερα (05/09), έπαιξε για πρώτη φορά με τα υπόλοιπα παιδιά, έχει κάνει μόνο δυο προπονήσεις, αλλά εμείς πρέπει να τον βάλουμε στην ομάδα. Είναι για μας απαραίτητο. Είναι ένα στοίχημα με το χρόνο, να παρουσιάσουμε το συντομότερο δυνατό την καλή εικόνα της ομάδας”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top