Δεν πήρε πιστοποιητικό και ο Απόλλωνας Πάτρας – Τι λένε οι Αχαιοί

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε για τον Απόλλωνα Πάτρας. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην ομάδα που επέστρεψε φέτος στην Stoiximan Basket League.

Υπενθυμίζεται πως η αντίστοιχη επιτροπή αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ είχε ανάψει πράσινο στους Πατρινούς, εξετάζοντας όμως (όπως προβλέπεται από τον κανονισμό) μόνο τις πιθανές οφειλές για την προηγούμενη περίοδο. Αντίθετα, η ΕΕΑ εξετάζει κάθε οφειλή, ακόμη και πόσες πάνε πολλά χρόνια πίσω, όπως η υπόθεση με την οφειλή στον Άλεξ Άκερ που ταλαιπωρεί ακόμη τον Απόλλωνα.

Σημειώνεται πως η μη χορήγηση πιστοποιητικού δεν συνεπάγεται αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα, αλλά συνεπάγεται αφαίρεση βαθμών που βάσει κανονισμού είναι -5, αλλά γίνεται προσπάθεια από τον ΕΣΑΚΕ να μειωθεί η προβλεπόμενη ποινή.

Ήδη πρόβλημα με την αδειοδότησή τους από την ΕΕΑ έχουν αντιμετωπίσει ο Άρης (λόγω οφειλών) και ο Κολοσσός Ρόδου (επειδή κατέθεσαν εκπρόθεσμα τον φάκελο). Δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί τα αποτελέσματα της εξέτασης των φακέλων της ΑΕΚ και του Ηρακλή. 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΑΣ

Αισιόδοξοι είναι στον Απόλλωνα, παρά την… κρυάδα που πήραν για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού από την ΕΕΑ, καθώς στην ομάδα ήταν ενημερωμένοι για την εξέλιξη αυτή και θα κάνουν ό,τι πρέπει για να παίξουν στη Basket League.

«Η ΚΑΕ Oscar Απόλλων 1926 σχετικά με την απόφαση της ΕΕΑ για μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Basket League έχει να επισημάνει τα εξής: Υπήρξε ενημέρωση και θα κατατεθούν κάποια ακόμη στοιχεία. Θα γίνει αυτό που πρέπει για να συμμετάσχει κανονικά η ομάδα στο πρωτάθλημα της Basket League» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Πατρινοί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top