ΠΑΟΚ: Τα ντεσού από το φιλικό στην Καρδίτσα

O ΠΑΟΚ ήταν λογικό να μην αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στην Καρδίτσα της Α2, αλλά ο Λυκογιάννης συμπεράσματα θα μπορέσει να βγάλει σήμερα Κυριακή και κόντρα στον Προμηθέα (17.00).

 

Χθες οι Αμερικανοί δεν έπαιξαν πολύ με εξαίρεση τον Ντι Λέο που ήταν σε φόρμα και εντυπωσίασε. Γκρίφιν, Ογκμπέιντε χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα, ο Τζόουνς εκνεύρισε στην αρχή τον Λυκογιάννη, καθώς “έχασε” σε δύο φάσεις τον Ντράσκοβιτς, ο οποίος μάλιστα κάρφωσε εύκολα, ανέτοιμος ήταν ο Κάρτερ, “σβηστός” αλλά ενεργός ο Λοβ στο πρώτο ημίχρονο…

 

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ ειδικά στο 2ο ημίχρονο χρησιμοποίησε πολύ τους Έλληνες παίκτες και ειδικά στην 4η περίοδο Καραγιαννίδη, Ρούμογλου, σε μια προφανή βέβαια κίνηση για να κρατήσει την φρεσκάδα της ομάδας και ενόψει του αγώνα με τον Προμηθέα που θα είναι πολύ πιο απαιτητικός.

 

Στα ντεσού του Σαββάτου στο τουρνουά της Καρδίτσας… Τριμελές συνεργείο έφτασε αιφνιδιαστικά από την Αθήνα και έκανε αντιντόπινγκ κοντρόλ στους ξένους Λάρισας και Προμηθέα, ενώ είναι γνωστές οι σχέσεις Λυκογιάννη Λιόγκα (κουμπάροι) με τους δύο προπονητές να τα λένε πριν την έναρξη του αγώνα σε πολύ καλό βέβαια κλίμα παρέα και με τον Χρήστο Τσέκο, GM της Καρδίτσας. Φυσικά στο γήπεδο και οι Χατζόπουλος, Τριλυράκης…

 

Το εντυπωσιακό είχε να κάνει με τις κληρώσεις στο περιθώριο του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καρδίτσα. Στην πρώτη κλήρωση το “έπαθλο” ήταν μια στολή του ΠΑΟΚ (με το όνομα του Γκρίφιν στην πλάτη) την οποία κέρδισε η… μητέρα του Τολιόπουλου που ήταν στην κερκίδα.

 

Οι άνθρωποι της Καρδίτσας ζήτησαν από το Νίκο Σταυρόπουλο να ξαναγίνει η κλήρωση ώστε να μείνει το δώρο σε κάποιον Καρδιτσιώτη που να την έχει ως ενθύμιο από την εκεί παρουσία του ΠΑΟΚ, αλλά ο “Μάτζικ” αρνήθηκε ευγενικά.

 

Στην 2η κλήρωση το δώρο ήταν μια φανέλα της Καρδίτσας από την περσινή σεζόν (με το νούμερο που είχε ο Καλλές) και το οποίο κέρδισε ένας πιτσιρικάς από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

 

Αξίζει τέλος να σημειωθεί οτι η αποστολή της Καρδίτσας (η ομάδα αναζητά βασικό σέντερ) μετά το σημερινό ματς με την Λάρισα, αναχωρεί αύριο για την Αθήνα προκειμένου το βράδυ να αντιμετωπίσει για το κύπελλο το Μαρούσι σε ένα κυριολεκτικά εξοντωτικό πρόγραμμα για τους Θεσσαλούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top