Το Aris Junior Basketball Programme ξανανοίγει τις “πύλες” του – VIDEO

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS Basketball Propgram ανακοινώνουν την έναρξη του ARIS JUNIOR BASKETBALL PROGRAM για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Το ARIS JUNIOR BASKETBALL PROGRAM απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 9 ετών. Στην πρώτη χρονιά της λειτουργίας του και παρά τις δυσκολίες που προήλθαν από την επιδημία του Covid-19, η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και το εγχείρημα χαρακτηρίζεται επιτυχημένο.

Το μυστικό στο μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα, είναι η εκμάθηση των βασικών από μικρή ηλικία, αλλά και η σωστή διαπαιδαγώγηση και η εισαγωγή στις αρχές της καλαθοσφαίρισης.

Στόχος είναι η εκμάθηση άρτιας τεχνικής, ταυτόχρονα με τη θέληση για επίτευξη κορυφαίων αποδόσεων και η ενίσχυση στην αυτοπεποίθησή των νεαρών αθλητών σε κάθε περιβάλλον.

Πρωταρχικός σκοπός είναι να προάγουμε την παιδαγωγική φιλοσοφία, την κοινωνικοποίηση, τη διαμόρφωση αθλητικού ιδεώδους και χαρακτήρα, καθώς επίσης και την ευγενή άμιλλα μέσω του συναγωνισμού και της ομαδικότητας.

Οι νεαροί αθλητές μπορούν να πραγματοποιούν τις εγγραφές τους στο ARIS JUNIOR BASKETBALL PROGRAM στα γραφεία της Ακαδημίας Μπάσκετ, στο κλειστό «Μάκης Νάτσης» από Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 – 21:00 και το Σάββατο 10:00 – 14:00.

Σημειώνεται ότι οι νεαροί αθλητές πρέπει να προσκομίζουν δύο self test Covid-19 κάθε εβδομάδα (αρκούν αυτά που πραγματοποιούνται για τις σχολικές ανάγκες τους).

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 6988 629944 και 2310 305402.

Η εκμάθηση των βασικών του μπάσκετ και η σωστή διαπαιδαγώγηση, σε ένα ιδανικό περιβάλλον και από ένα άρτια καταρτισμένο και έμπειρο επιτελείο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top