“Αίτηση θεραπείας” ο Άρης, περιμένει την απόφαση της ΕΕΑ

 

Οι χθεσινές τοποθετήσεις του Λευτέρη Αυγενάκη επί του νομικού πλαισίου που θα ισχύσει για τις ΚΑΕ που δεν θα αδειοδοθητηθούν από την ΕΕΑ, δεν αποτελούν δεδομένο ότι ο Άρης θα τιμωρηθεί. 

Η ΚΑΕ Άρης ανήκει στην κατηγορία των ομάδων που δεν αδειοδοτήθηκαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και, όπως λένε οι άνθρωποι της, αφού διατύπωσε τις διαφωνίες της επί της τακτικής που ακολούθησε το συγκεκριμένο όργανο, προχώρησε στην κατάθεση “αίτησης θεραπείας”, με σκοπό την ανάκληση της αρχικής απόφασης και προφανώς της επανεξέτασης του φακέλου.

Για να ξεκινήσουν οι κιτρινόμαυροι με αφαίρεση βαθμών (από -1 έως -3) θα πρέπει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να απορρίψει την αίτηση της ΚΑΕ. Αυτό θα φανεί στην επόμενη συνεδρίαση, κατά πάσα πιθανότητα σ’ αυτή της ερχόμενης Πέμπτης (23/9).

Στον Άρη θεωρούν ότι θα γίνει δεκτή η “αίτηση θεραπείας” και στηρίζουν την αισιοδοξία τους στο γεγονός ότι η ΕΕΑ δεν έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία εξέτασης των φακέλων καθώς ακόμη δεν έχει επιληφθεί επί αυτών των ΚΑΕ ΑΕΚ και ΚΑΕ Ηρακλής.

Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή, τότε είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν και στα πολιτικά δικαστήρια για να δικαιωθούν, καθώς θεωρούν πως αδίκως θα υπάρξει μια πιθανή τιμωρία τη στιγμή που έχουν ρυθμισμένες όλες τις οφειλές και όλα τα δικαιολογητικά στον φάκελο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top