ΠΑΟΚ: Pre season με πρώτο σκόρερ τον Λοβ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την 7άδα των αγώνων προετοιμασίας-θα ήταν οκτώ αν δεν υπέφεραν από κρούσματα Covid19 οι Σκοπιανοί της Πέλιστερ Μπίτολα-με τον Λοβ να τελειώνει πρώτος σκόρερ σε αυτή την διαδικασία (12.4π) και να ακολουθείται από Ντι Λέο (13.1) και Γιώργο Καμπερίδη (10.4) στην τριάδα που είχε διψήφιο αριθμό πόντων.

 

Σε καλό επίπεδο σκορ ο Τολιόπουλος (9.5) και από κει και πέρα, ειδικά για τους ξένους, οι απαιτήσεις ήταν μεγαλύτερες. Γκρίφιν (7.7π), Κάρτερ (6.1π), Ογκμπέιντε (5.1π) και Τζόουνς (6.4π) ήταν πιο χαμηλά απότι αναμένονταν και είναι απαραίτητο να κάνουν άπαντες το step up. Μόνο έτσι μπορεί να έχει ελπίδες διάκρισης και σταθερής απόδοσης ο ΠΑΟΚ. Από κει και πέρα ο Γιάνκοβιτς (5.8π) και ο Χριστοδούλου (4.7π) επίσης πρέπει να ακολουθήσουν κλιμακωτή άνοδο, ενώ σε νορμάλ πλαίσια κυμάνθηκαν Καμαριανός, Μ. Καμπερίδης (έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας) και Ρούμογλου, ενώ σε δύο αγώνες έπαιξε ο Καραγιαννίδης και σε ένα ο έφηβος Κωσνταντινίδης.

 

Αν το κάδρο περιοριστεί στα πέντε πιο δυνατά τεστ (4 με ομάδες Α1 και το ένα με την Τσερνομόρετς) ο ΠΑΟΚ σκόραρε 81.4 πόντους και δέχθηκε 78.6 σε μέσο όρο, έχοντας παθητικό 40.6 πόντων στα δεύτερα ημίχρονα αυτών των αγώνων. Σε αυτό τον καμβά των παιχνιδιών είναι χαρακτηριστικό οτι το παθητικό μέσο όρο στα δεύτερα, τρίτα και τέταρτα δεκάλεπτα ήταν το ίδιο. Σε κάθε μια από αυτές τις περιόδους ο ΠΑΟΚ δέχονταν 21.4 πόντους μέσο όρο. Δεδομένο οτι αυτοί οι δείκτες πρέπει να μειωθούν.

 

Aντίθετα τα καλύτερα δεκάλεπτα σε μέσο όρο σε αυτή την 5άδα των αγώνων για τον ΠΑΟΚ ήταν τα πρώτα. Η ομάδα άρχιζε τα ματς αυτά με 22.2 πόντους μέσο όρο στην επίθεση…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top