Ιτούδης για Εθνική: «Ύψιστη τιμή για εμένα, θα εξαρτηθεί από την ΤΣΣΚΑ»

Για δεδομένη επιθυμία του να αναλάβει την Εθνική έκανε λόγο ο Δημήτρης Ιτούδης. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι αυτό θα εξαρτηθεί κι από την απόφαση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι δηλώσεις Ιτούδη στη Nova:

«Αποτελεί ύψιστη τιμή η Εθνική και το έχω πει πολλάκις. Με περηφάνια άκουσα την τοποθέτηση του νέου προέδρου της ΕΟΚ, τον οποίο συγχαίρω για την εκλογή του. Είπε ότι το μπάσκετ ενώνει και αυτό πιστεύω ότι θα γίνει γιατί και η κοινωνία ζητάει κάτι διαφορετικό. Είναι ύψιστη τιμή να ηγηθώ μιας προσπάθειας με παίκτες και προπονητές. Θεωρώ και μένα μέρος της Εθνικής. Η επιθυμία μου είναι δεδομένη, αλλά θα πρέπει να δούμε πώς θα δομηθεί και πώς θα γίνει ουσιαστική αυτή η πρόταση και η αποδοχή από πλευράς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το μπάσκετ περνά μια κρίση και δεν είμαστε περήφανοι γι’ αυτό, δεν θέλω να βλέπω άλλους κανονισμούς και διαστάσεις στη FIBA, στο ΝΒΑ και την Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να φτάσουμε σε ένα ενιαίο μπάσκετ. Το ζήτημα είναι τρισδιάστατο, έχει να κάνει με τρία μέρη. επιτρέψτε μου τον όρο, υπάρχει ένα τρίπτυχο αποφάσεων και γι’ αυτό γίνονται συζητήσεις οι οποίες θα συνεχιστούν».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top