ΠΑΟΚ: Δύο σύνορα, πάνω από έξι ώρες στο δρόμο και… διαιτητές! PICS

Δεν ήταν και τόση απλό το ταξίδι της αποστολής του ΠΑΟΚ στη Μπάνια Λούκα. Ακόμα και εντός Βαλκανίων οι δυσκολίες είναι έντονες σε αρκετές των περιπτώσεων.

 

Αξίζει να σημειωθεί οτι μετά την πτήση για Βελιγράδι η ομάδα και οι συνοδοί της χρειάστηκε να είναι πολύ υπομονετικοί για να περάσουν στην γειτονική Βοσνία. Βέβαια η διαδρομή έχει και… Κροατία, αφού μέσω ενός περάσματος από κει οδηγεί ο δρόμος (είναι ο πιο σύντομος) για την Σερβοβοσνιακή πρωτεύουσα.

Με λίγα λόγια η αποστολή ταξίδεψε απόσταση 320 περίπου χιλιομέτρων, πέρασε δύο σύνορα (Σερβία-Κροατία, Κροατία-Βοσνία), από τα οποία σε αυτά Σερβίας Κροατίας είχε σημαντική καθυστέρηση και συνολικά με όλα τα… παρελκόμενα η απόσταση Βελιγραδίου Μπάνια Λούκα διήρκησε σχεδόν εξίμισι ώρες.

Η ομάδα έφτασε γύρω στις 4 (ώρα Ελλάδας) στο ξενοδοχείο σε καλό mood (“επιτέλους φτάσαμε” αναφώνησε ο Θανάσης Χατζόπουλος με χαμόγελο), βρήκε καλό καιρό, έκανε και προπόνηση στο Λακτάσι Σπορτ Χολ και ελπίζει οτι αύριο έστω και χωρίς τον Λοβ, θα μπορέσει να πετύχει την πρώτη και πολύ σημαντική νίκη της στην φετινή διοργάνωση.

Διαιτητές ορίστηκαν οι Γιοχάν Ροσό (Γαλλία), Βόιτσιεχ Λίστζκα (Πολωνία) και Γκβίντας Γκεντβίλας (Λιθουανία).

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ

Προπόνηση στη Βοσνία για ΠΑΟΚ (pics)

Image

Image

Image

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top