Καστρίτης: «Να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις κρίσιμες στιγμές»

 

Στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στην κακή εμφάνιση του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ δε θέλησε να σχολιάσει την κρίσιμη απόφαση των διαιτητών στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

Στο πρώτο του σχόλιο για τον αγώνα, είπε: “Συγχαρητήρια στον Ιωνικό για τη νίκη του. Θύμιζε αγώνα επιβίωσης, προς τη λήξη της σεζόν. Παίχτηκε σε υψηλό ρυθμό και ένταση. Ο Ιωνικός μπήκε πιο αποφασισμένα. Πέρασε αρκετός χρόνος για να προσαρμοστούμε σε αυτό το τέμπο. Για ακόμη μία φορά… ξοδέψαμε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο έγινε κατάθεση ψυχής. Τα παιδιά άφησαν την καρδιά τους πάνω στο παρκέ και παραλίγο να φτάσουμε σε μία μεγάλη ανατροπή.

Οταν πρέπει να καλύψεις τέτοιες διαφορές, δεν θα έχεις πάντα τις δυνάμεις για να φτάσεις μέχρι το τέλος. Στην παράταση ο Ιωνικός ξεκίνησε με καλό μομέντουμ. Δεν μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Δεν ψηλώσαμε. Πρέπει όμως να δείχνουμε από το ξεκίνημα ότι θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι εμφανές ότι ακόμα δεν έχουμε τη διάρκεια που θέλουμε. Βελτιωνόμαστε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, τόσο σε αυτό το κομμάτι όσο και σε άλλα”.

Για τη χαμένη βολή του Λόκετ και το φάουλ στον Χάνλαν πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας: “Αν κάνουμε την ανάλυση του αγώνα φάση προς φάση, θα βρούμε πολλές κατοχές για να συζητήσουμε. Δεν θα μείνω σε μία χαμένη βολή. Σίγουρα δεν θέλω να μείνω σε διαιτητική απόφαση. Η δουλειά μας είναι να βρούμε τι έγινε λάθος και να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις κρίσιμες στιγμές”.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top