ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ BasketPlus.Gr: Ραντεβού Δρακόπουλου-Κακιούση το Σάββατο!

Η πίεση της κατάστασης αλλά και η ρεαλιστική προσέγγιση του προβλήματος από μέλη της “κυανόλευκης οικογένειας” φαίνεται πως πείθουν τον Θόδωρο Δρακόπουλο να στραφεί στον Λευτέρη Κακιούση!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Basketplus.gr ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή και η “σημαία” του μπασκετικού συλλόγου θα συναντηθούν, εκτός απροόπτου, το Σάββατο, στη Θεσσαλονίκη, παραμονή του αγώνα της ομάδας με τον Ολυμπιακό, που είναι την επομένη.

Ο Κακιούσης αν και πικραμένος απ’ την ανεξήγητη αποστροφή της διοίκησης Δρακόπουλου τόσα χρόνια στο πρόσωπό του θα συζητήσει με τον κ.Δρακόπουλο το ενδεχόμενο συνεργασίας, η οποία μπορεί να αναλυθεί σε πολλούς τομείς, πάντα με επίκεντρο την τεχνική ηγεσία και κατ’ επέκταση τη βελτίωση του προφίλ της ομάδας στο παρκέ και έξω απ’ αυτό.

Η πληροφορία επιβεβαιώνεται και απ’ τις δυο πλευρές και το μόνο που απομένει είναι να… γίνει το ραντεβού και εκεί οι δυο πλευρές, για το καλό του Ηρακλή, να τα “βρούνε”. Δεν υπάρχει πλέον ούτε χρόνος, ούτε περιθώριο νέων πειραματισμών…

 

Άφησε ανοιχτό παράθυρο ο Κακιούσης - Μπάσκετ - Ελλάδα | sport-fm.gr:  bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Συνάντηση... κουμπάρων | Contra.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top