Λοβ: Χαλαρώσαμε στο +14, καλύτερα να χάναμε με μεγάλη διαφορά

Ο Ζερμέν Λοβ έκανε όργια στην επίθεση, αλλά τελικά η δική του παραγωγή δεν έφτασε για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ το Περιστέρι. Σχολίασε ο γκαρντ του ΠΑΟΚ… “Επιθετικά ήμουν καλά. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, κάποιοι παίκτες μας στους οποίους στηριζόμαστε δεν ήταν σε καλή μέρα, αλλά η επίθεση δεν ήταν το πρόβλημα. Έπαιξα 30 λεπτά, είναι στα στάνταρτς μου, δεν αισθάνομαι κουρασμένος.  Το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ. Το ελέγξαμε θα μπορούσαμε να κερδίσουμε” είπε αρχικά ο Λοβ και πρόσθεσε…

 

“Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η τρίτη περίοδος. Κάναμε κάποια γρήγορα φάουλ και επιτρέψαμε σε κάποιους παίκτες της αντίπαλης ομάδας να μπουν στο παιχνίδι και σε συνδυασμό με κάποια δικά μας λάθη, άλλαξαν όλα. Αν δεν παίξουμε άμυνα, θα χάνουμε γιατί κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα είναι καλή. Αυτό είναι το πιο βασικό»

 

Ο Λοβ παραδέχθηκε οτι οι παίκτες χαλάρωσαν στο +14 στην 3η περίοδο… «Αφήσαμε λίγο το γκάζι. Ίσως μπήκαμε λίγο πιο χαλαροί. Όταν αντιμετωπίζεις μια τέτοια ομάδα και δεν την αντιμετωπίσεις με τον σωστό τρόπο, θα την πληρώσεις. Θεωρήσαμε κάπου ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα…» είπε και κατέληξε για το οτι ο ΠΑΟΚ χάνει σε έξι επίσημα ματς 2ο παιχνίδι με αυτό το τρόπο και μάλιστα εντός έδρας:

«Καλύτερα να χάνεις με μεγάλη διαφορά παρά έτσι. Το ότι χάσαμε δεν γυρίζει πίσω τίποτα. Είναι κάτι που μπορεί να μας προκαλέσει πρόβλημα. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, όμως είναι στο χέρι μας για να το γυρίσουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top