Για την πρώτη νίκη ο Ηρακλής στο FEC – Φίλλιος: “Υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε την πρόκριση μέχρι τέλους”

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ υποδέχεται αύριο (03/11, 20:30) τη ZZ Leiden, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της κανονικής περιόδου του FIBA Europe Cup, αναζητώντας την πρώτη νίκη του σ’ αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Οι “κυανόλευκοι” προπονήθηκαν το μεσημέρι στο Ιβανώφειο, με τον Στέργιο Κουφό  να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video. Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο (03/11), το πρωί. Η ολλανδική ομάδα θα προπονηθεί σήμερα (02/11) το απόγευμα, στο Ιβανώφειο.

 

Φίλλιος: “Θα δώσουμε το 100% για την πρώτη νίκη”

 

Μιλώντας για την αναμέτρηση με την ολλανδική ομάδα, ο Γιώργος Φίλλιος, υποστήριξε: “Θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε και να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στη φάση των ομίλων του FEC, ώστε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες, που υπάρχουν για να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να συμβεί, μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να το κυνηγήσουμε, όσο υπάρχουν ελπίδες.

 

Η ZZ Leiden είναι μια ομάδα, που διαθέτει αρκετούς παίκτες με ικανότητα στο σουτ και γενικά, όπως φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τον αγώνα αυτό για να βρούμε ρυθμό, εννοείται πως χρειαζόμαστε τη νίκη, αλλά θα μας βοηθήσει ταυτόχρονα να είμαστε έτοιμοι στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για μας”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top