Παράπονα Καλαμπάκου στην Ελευθερούπολη: «Δεν αξίζουμε τόσο μπινελίκι» (vid)

Ο Χαρίλαος Τρικούπης ηττήθηκε στην Ελευθερούπολη με 90-85, γνωρίζοντας την τρίτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Ωστόσο, ο Ντίνος Καλαμπάκος ξέσπασε στις δηλώσεις μετά το παιχνίδι, και μετά τα συγχαρητήρια που έδωσε στους νικητές, αλλά και στην αναφορά που έκανε στη δική του ομάδα, τονίζοντας ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν «ναυάγιο», στάθηκε σε όσα ακούστηκαν από την κερκίδα αναφέροντας χαρακτηριστικά:

 

«Είναι το δεύτερο γήπεδο που μας έχουν τρελάνει στο μπινελίκι. Δεν έχει κανένα λόγο, δεν νομίζω να έχουμε αφήσει κανένα στίγμα περνώντας σε όποια διαδρομή έχει κάνει αυτή η ομάδα. Νομίζω ότι εμείς παντού έχουμε φίλους. Γιατί και με τον κόουτς έχω άριστες σχέσεις, δεν υπάρχει λόγος και νομίζω ότι είναι χωρίς λόγο. Όλο αυτό το μπινελίκι που τρώμε, δεν έχει νόημα.

Έχουμε ομάδα που είμαστε κύριοι στο γήπεδο μας, τους φιλοξενούμενους τους προσέχουμε όσο γίνεται όπως μας προσέξαν. Δεν λέω κάτι ούτε για την διοίκηση, ούτε για τον κόουτς, ούτε για τίποτα. Απλώς, για “κανίβαλους” καταλαβαίνω ότι η βλακεία είναι ανίκητη, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να έχεις και λόγο γιατί είσαι βλάκας. Δηλαδή πρέπει να έχεις λόγο που βρίζεις μια ομάδα, που από το πέρασμα της δεν έχει ενοχλήσει κανέναν. Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν, δεν έχει ενοχλήσει η ομάδα κανέναν, όποιος έχει φύγει από την ομάδα είναι πληρωμένος».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top