ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Γκρίφιν

 

 

Το οστικό οίδημα του Γκρίφιν είναι αρκετά εκτεταμένο (έπαιξε τουλάχιστον δύο ματς αφότου τόπαθε), ωστόσο ο Αμερικανός μετά τις πρώτες θεραπείες δεν πονά. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την απόφαση του γιατρού να δώσει το οκ ώστε να παίξει την Κυριακή, με βάση το οτι ακολουθεί διακοπή και μπορεί για σημαντικό χρονικό διάστημα να συνεχίσει τις θεραπείες με στόχο την εξαφάνιση του αιματώματος.

 

 

Πάντως δεν πρόκειται να πιέσουν τον Γκρίφιν για την Κυριακή, αφού πάντα ελοχεύει κίνδυνος να αυξηθεί το οίδημα με μια άσχημη κίνηση, η ένα διάστρεμμα και να εξελιχθεί σε κάταγμα. Πληροφορίες αναφέρουν οτι αν ο Αμερικανός νοιώθει ενοχλήσεις, για ψυχολογικούς λόγους μπορεί να κάνει ένεση και έτσι να βοηθήσει την ομάδα στο ματς με την Λάρισα. Κακά τα ψέμματα το γεγονός οτι ο Μάντζαρης κάνει ντεμπούτο την Κυριακή και δεν υπάρχει άλλος ορίτζιναλ άσος (τάχουμε πει για Τολιόπουλο) προκαλεί ένα έξτρα άγχος για το επερχόμενο παιχνίδι και ουσιαστικά αυξάνει την προσπάθεια να ετοιμαστεί-με το μικρότερο δυνατό ρίσκο-ο Γκρίφιν.

 

 

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά (αν παίξει την Κυριακή, διαφορετικά δεν υπάρχει έξτρα ανησυχία), ο Γκρίφιν θα έχει με σερί θεραπείες την ευκαιρία να αναρρώσει σε μεγάλο βαθμό με την διακοπή και ενόψει του πολύ απαιτητικού Δεκεμβρίου. Οι ειδικοί αναφέρουν οτι ένα οστικό οίδημα με την κατάλληλη εντατική φροντίδα περνά κατά μέσο όρο σε τρεις εβδομάδες. Ίσως ο Γκρίφιν λόγω περιοχής (περόνη) να είναι λίγο πιο τυχερός…

 

*Ο Ρόνεν Γκίσνμπεργκ, κόουτς της Εθνικής Τσεχίας, ανακοίνωσε τη λίστα των 14 παικτών που θα πάρουν μέρος στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023 και σε αυτή μετέχουν 4 παίκτες της Νίμπουργκ, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο BCL. Πρόκειται για τους Βόιτεχ Χρούμπαν, Λούμπος Κοβάρ, Μάρτιν Κριτζ και Λούκας Πάλιτζα, οι οποίοι από την Κυριακή ενσωματώνονται στην προετοιμασία, από την οποία θα λείψουν οι Σατοράνσκι, Άουντα, Βέσελι, Μπάλβιν, Κρέισι.

 

*Για τον ίδιο λόγο στα παράθυρα της Εθνικής Τουρκίας υπάρχει ένας εκπρόσωπος της Γαλατάσαραϊ, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στo ΒCL. Πρόκειται για τον 20χρονο σέντερ Σαντίκ Καμπατσά, ενώ ένας παίκτης της Ιγκόκεα (ο γκαρντ Τάλιτς) αποτελεί τον εκπρόσωπο της ομάδας στο ρόστερ της προεπιλογής της Εθνικής Βοσνίας για τα προκριματικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top