ΠΑΟΚ: Αναζητά τον αντι Κάρτερ στην αγορά

Ο Κάρτερ φαίνεται οτι δεν μπορεί να επιστρέψει άμεσα και ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να αναζητήσει νέο Αμερικανό στο “3”. Σουτέρ… Το είπε και ο Λυκογιάννης στην συνέντευξη τύπου. Ίσως μάλιστα ο αντι Κάρτερ να αποτελέσει τη μοναδική κίνηση πλέον, αφού θα δοθεί λίγος χρόνος ακόμα στον Ογκμπέιντε, μήπως και με τον Μάντζαρη προσφέρει περισσότερα.

 

«Ο Γκρίφιν είναι μια εβδομάδα σε θεραπείες, θα κάνει ειδικό πρόγραμμα τώρα και στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων πιστεύω πως στο ματς με τη Γαλατασαραϊ θα είναι μαζί μας. Του Κάρτερ είναι πολύ πιο σοβαρός ο τραυματισμός. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, είναι άψογος επαγγελματίας και πολύ καλός παίκτης. Είμαστε ήδη στην αγορά για αναζήτηση παίκτη» σχολίασε ο Λλυκογιάννης στη συνέντευξη τύπου, λέγοντας ακόμα…

“Είναι μια νίκη που υπήρχε το πρέπει και την πιστώνονται οι παίκτες στο 100%. Χαλάσαμε την εικόνα μας στο τελευταίο δεκάλεπτο, κάναμε εκεί εφτά λάθη. Έστω και έτσι κερδίσαμε με διψήφια διαφορά. Αγγίζει τα όρια του κωμικού όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα, όμως το διαχειριστήκαμε και τα καταφέραμε. Τα πρώτα 25’ έδειξαν τι μπορεί να κάνει το σύνολο απέναντι στις μονάδες. Έλειπαν τρεις σημαντικές μονάδες, έκανε ένεση ο Γκρίφιν, δε θέλαμε να ρισκάρουμε τη συμμετοχή του. Παίξαμε το καλύτερό μας μπάσκετ σε αυτά τα λεπτά. Ήταν αποτέλεσμα της συγκέντρωσης και βγήκαν μπροστά παίκτες που είχαν συμπληρωματικό ρόλο.  Κάπου η χαλάρωση, κάπου η άμυνα της Λάρισας έφεραν τη μείωση της διαφοράς».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top