Γκάλης για Γιάννη: «Αισθάνομαι σαν μπαμπάς του, τού έχω πει να με πάρει όποτε θέλει»

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, ο Νίκος Γκάλης μίλησε για πρώτη φορά για τις γυναίκες της ζωής του (τη μητέρα του, τη γυναίκα του και την κόρη του), ενώ αναφέρθηκε και στην μεγάλη συνάντηση που είχε τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την κατάκτηση του NBA με τους Μπακς.

«Ήμουν στη Γιουγκοσλαβία, μόλις επέστρεψα στην Ελλάδα με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου και με ενημέρωσε ότι έφυγε η μητέρα μου. Με πείραξε, αλλά η ζωή δεν σταματάει. Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, δεν μπορούσα να αφήσω την Εθνική», ανέφερε αρχικά ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη γυναίκα του, Ελένη Παναγιώτου και την κόρη του, που κάνει και εκείνη τα δικά της βήματα στον αθλητισμό:

«Εκείνη την εποχή δούλευε και την προσέγγισα, την ρώτησα αν θέλει να βγούμε ένα βράδυ και δέχθηκε την πρόσκλησή μου. Η κόρη μου είναι δεκαπέντε ετών. Δεν της έχω μιλήσει εγώ ποτέ για την καριέρα μου, οι άλλοι έρχονται και της μιλούν για εμένα. Ασχολείται με το χορό και είναι στην εθνική cheerleading και βγήκαν πέμπτες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Με κοροϊδεύει και μου λέει: “Μπαμπά, εγώ κάνω μεγαλύτερες επιτυχίες από εσένα”!».

Σε ό,τι αφορά τη συνάντηση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, είπε: «Ταιριάζουμε στο χαρακτήρα με τον Γιάννη. Είναι και εκείνος σαν εμένα, δεν ξέρει τι είναι. Είναι πάρα πολύ απλός και καλό παιδί. Εκείνο που του είπα ήταν “πως αισθάνομαι σαν μπαμπάς σου και ό,τι συμβουλή μπορώ να σου δώσω, ευχαρίστως πάρε με τηλέφωνο”».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top