Ένας αιώνας ιστορίας για το “κυανόλευκο” μπάσκετ! (docs)

To Τμήμα μπάσκετ του Ημίθεου κλείνει τα 100 χρόνια λειτουργίας και αγωνιστικής παρουσίας.
Το σύντομο αφιέρωμα από την Ιστορία του Ηρακλή στο Μπάσκετ:

Πριν 100 χρόνια ο Ηρακλής πρωτοπόρησε και απέκτησε ομάδα μπάσκετ, 7 χρόνια πριν το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα (το οποίο και κατέκτησε). Φέτος ο Γ.Σ. Ηρακλής θα συνδυάσει τα 113α γενέθλια του συλλόγου με τα 100α γενέθλια του τμήματος μπάσκετ και θα τιμηθούν πολλές μεγάλες προσωπικότητες.

Παράλληλα θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου και μια απ’ αυτές θα έχει να κάνει και με το βιβλίο μας.

Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευτούν διάφορα άρθρα για τις σημαντικές προσωπικότητες του συλλόγου που θα χαρούμε πολύ να ξαναδούμε στο Ιβανώφειο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ο Γυμναστικός Σύλλογος 'Ήρακλής εκτός τής καταρτισθείσης δμάδος Μπώ- λεδ μπώλ κατήρτισε και νέαν όμάδα Μάσκετ μπώλ. Tỏ μόνον έλάττωμα είνε ότι οί άθληται τών δύο αύτών άγωνισμά- των δέν τηρούν κατά γράμμα τούς κανό- νας τών παιγνιδίων καί τό κυριώτερον 8- τι δταν παίζουν δέν όγάζουν τά σακάκια τους. 'Ομάδας Μπώλευ μπώλ καιΜπασκέτ μπώλ θά καταρτίσουν καί τά δύο Γυμνά- σια τής πόλεώς μας χάρις είς. τάς φρον- τίδας της Χριστιανικής Αδελφότητος τών Νέων. Ταχυδρόμος B.E. 11/11/1921"

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top