Τριλυράκης: “Υπομονή, θα έρθει και η ώρα που η ομάδα θα δώσει πίσω χαρές”

Ο Βασίλης Τριλυράκης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Πάτρα έκανε μία ανάρτηση όπου δίνει το στίγμα της προσπάθειας που κάνει η διοίκηση Χατζόπουλου, απαντώντας “εμμέσως” σε παράπονα μερίδας φιλάθλων για την πορεία της ομάδας, που έχει 2 νίκες σε 8 ματς… 

 

Διαβάστε τι αναφέρει:

“Αδέρφια συνοπαδοί μας, θα σας πω ένα δύο πράγματα για την ομάδα μας 🏀🤍🖤

Από πέρυσι τον Ιούλιο που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια εξυγίανσης του τμήματος με μπροστάρη και χρηματοδότη τον Θανάση σας είπαμε ότι ο δρόμος μόνο εύκολος δεν είναι και σίγουρα είναι μακρύς και επίπονος για όλους μας. Μπήκε ο Θανάσης μπροστά με την τρέλα του και την επιμονή του να σώσει την ομάδα, και έβαλε μια ολόκληρη περιουσία όταν όλοι σφυρίζαν αδιάφορα.
Πέρυσι πληρώσαμε μαζί με την βοήθεια του κόσμου 4 ολόκληρα μπάτζετ προηγούμενων ετών! Είχαμε μια πολύ αξιόλογη πορεία στο αγωνιστικό, δεδομένων των δυνατοτήτων, με μπροστάρη έναν προπονητή που νιώθει από ΠΑΟΚ και μπορεί να πάρει το μέγιστο από τους παίκτες του. Φέτος πληρώνουμε επιπλέον ένα ολόκληρο μπάτζετ για τα χρέη προηγούμενων ετών προς το δημόσιο και με την βοήθεια της οικογένειας Σαββίδη ξεχρεώνουμε το μεγαλύτερο κομμάτι των χρεών προς τρίτους (προμηθευτές, πρακτορείο κ.α.). Επίσης φέτος το αγωνιστικό μπάτζετ είναι αυξημένο περίπου 30% λόγω της συμμετοχής μας στο BCL, γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει στην Ευρώπη για να διατηρεί το brand name του που αυτό προσελκύει παίκτες και χορηγούς.
Για τις δικές μας χρήσεις πέρυσι και φέτος, είναι στο ακέραιο όλοι πληρωμένοι χωρίς να έχουμε χρησιμοποιήσει καθόλου χρήματα ούτε από την ΑΜΚ ούτε από την βοήθεια της οικογένειας Σαββίδη, αυτά πήγαν όλα στα χρέη προηγούμενων διοικήσεων.
Φέτος στήθηκε μια ομάδα που θα μπορεί να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα και παράλληλα να παίξει και Ευρώπη.
Δυστυχώς όμως προς το παρόν είμαστε άτυχοι γιατί οι πολλοί τραυματισμοί δεν μας έχουν αφήσει να παίξουμε με ολόκληρη την ομάδα και να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες της. Ο αθλητισμός θέλει και τύχη, όπως πέρυσι παίρναμε εμείς παιχνίδια στο buzzer beater, έτσι δυστυχώς φέτος μας τα παίρνουν άλλοι. Είμαστε και ΠΑΟΚ άλλωστε μην το ξεχνάμε..
Σίγουρα και λάθη γίνανε κανείς μας δεν έχει το αλάνθαστο.
Πάντως παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, θα ανακάμψουμε γιατί είμαστε μαχητές, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.
Να είστε σίγουροι ότι και εμείς θα θέλαμε πιο πολύ από όλους όλα αυτά τα χρήματα που πάνε στα παλιά χρέη να μην υπήρχαν και να πηγαίνανε στο αγωνιστικό και να έχουμε μια ομάδα με μεγαλύτερο και ποιοτικότερο ρόστερ, μια ομάδα που θα μπορούσε να κάνει αλλαγές σε παίκτες χωρίς να την νοιάζει το οικονομικό και να μπορεί να διεκδικήσει όλο και περισσότερα.
Αυτό όμως έρχεται μετά αφού ξεχρεώσεις τα πάντα, για αυτό υπομονή!
Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι η αγάπη του κόσμου, μια αγάπη χωρίς ανταλλάγματα, έναν λαό που τρέχει παντού ώστε να είναι δίπλα στην ομάδα και την δίνει δύναμη να συνεχίσει.
Είμαστε σίγουροι πως θα έρθει η ώρα που και η ομάδα θα τους δώσει πίσω την χαρά και την περηφάνια που τους αξίζει Π.Α.Ο.Κ. 1926″.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top