ΚΑΕ Άρης: «Αγάπη… διαρκείας και στα μέσα της σεζόν!»

Για την έναρξη κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας αναφορικά με τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν στο «Nick Galis Hall» ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης.

Σημειώνεται πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν να δώσουν ακόμη επτά παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη για την κανονική περίοδο της Basket League ενώ όποιος πάρει τώρα διαρκείας θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και τα παιχνίδια των play-off εφόσον η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη πάρει θέση στην οκτάδα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Αυτοκράτορας» σε σχετική ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι τίθενται στην κυκλοφορία εισιτήρια διαρκείας για τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες της περιόδου 2021-22.

Η ομάδα μας έχει δώσει πέντε αγώνες στο «Nick Galis Hall». Για τους επτά που απομένουν, διατίθενται εισιτήρια διαρκείας σε μειωμένες τιμές, συμφέρουσες σε σχέση με τα εισιτήρια αγώνων.

Τα mid season διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, περιλαμβάνουν έναν «έξτρα» αγώνα, αφού απομένουν επτά για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, όπως επίσης και τους αγώνες των playoffs, εφόσον φυσικά η ομάδα μας πάρει μια θέση στην οκτάδα. Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο ισχύει και στα εισιτήρια διαρκείας που διατέθηκαν στην αρχή της σεζόν.

Το νεανικό, γεμάτο ενέργεια, πάθος και διάθεση, σύνολο του Γιάννη Καστρίτη, έχει πείσει τον πάντα απαιτητικό κόσμο του ΑΡΗ. Σας περιμένουμε στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου για να δώσετε τη δική σας, μοναδική ώθηση στην ομάδα, ώστε να βιώσουμε όλοι μαζί κι άλλες επιτυχίες και χαρές.

Παιδικό εισιτήριο

Ενημερώνουμε ότι για παιδιά 7-14 ετών, διατίθεται παιδικό mid season ticket, το οποίο τιμάται στο 50% των εισιτηρίων ανά θύρα.

Για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, απαραίτητα είναι τα παρακάτω:

ΑΜΚΑ

Αστυνομική Ταυτότητα

Τηλέφωνο

E-Mail

Τρόποι διάθεσης

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα mid season διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ με τους εξής τρόπους:

*Από την πλατφόρμα της Viva στη διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/festival/sports/kae-aris-mid-season-tickets-2021-2022/

*Από την επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00 και τις ημέρες των αγώνων.

Τρόποι πληρωμής

*Μετρητά

*Χρεωστική – πιστωτική κάρτα

*Πιστωτική κάρτα, σε δύο (2) δόσεις.

Τονίζεται ότι:

*Βάσει των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων της Πολιτείας, για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού για τον Covid-19, ή πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους έξι μήνες. Υποχρεωτική είναι η χρήση της μάσκας στον εσωτερικό χώρο του γηπέδου.

*Οι ανήλικοι 13-17 ετών εισέρχονται στο γήπεδο με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του εκάστοτε αγώνα.

*Οι ανήλικοι έως 12 ετών εισέρχονται στο γήπεδο με self test την ημέρα του αγώνα.

*Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει τον κάτοχο κάθε εισιτηρίου σε οποιαδήποτε θέση του διαζώματος, το οποίο αναγράφεται στην κάρτα διαρκείας του ή άλλου διαζώματος, αντίστοιχης αξίας, σε εκτέλεση των οδηγιών του υγειονομικού πρωτοκόλλου, που αφορά στη διεξαγωγή της αντίστοιχης αθλητικής συνάντησης.

*Σε περίπτωση διεξαγωγής κάποιου ή όλων των αγώνων, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας δεν έχει κανένα δικαίωμα για υπαναχώρηση ή / και επιστροφή του συνόλου ή μέρους του αντιτίμου του εισιτηρίου διαρκείας ή / και αποζημίωσης οποιασδήποτε άλλης μορφής.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλ. 2310 275464 και να στείλετε e-mail στο boutique@arisbc.gr»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top