Λυκογιάννης: Δίκαιη νίκη μετά από πολύ δύσκολη εβδομάδα

 

“Ορμούσε” στους παίκτες του σε λάθη τους ακόμα και στο +30. Οι έμπειροι Μάντζαρης και Γιάνκοβιτς προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ ανταπέδωσε το χειροκρότημα του κόσμου και μιλώντας για τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ σχολίασε:

 

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για το τρόπο που παίξαμε και για τη δίκαιη και άνετη νίκη μας. Είναι αποτέλεσμα που το πιστώνουν οι παίκτες. Είχαμε πολύ δύσκολη εβδομάδα με δύο εκτός έδρας ματς με επίπονα ταξίδια για το πως χάσαμε στην Πάτρα, να διαχειριστούμε τραυματίες, παιδιά που παίζουν ανέτοιμα. Μέσα από αυτές τις ελλείψεις και τις αλχημείες είχαμε να παίξουμε με έτοιμη ομάδα με ενέργεια και ξύλο στην άμυνα. Τα παιδιά συγκράτησαν ότι τους είπαμε, βρεθήκαμε σε καλή μέρα παίξαμε την καλύτερη άμυνα φέτος. Να το αφήσουμε πίσω μας και να σκεφτόμαστε το ματς στη Νίκαια. Με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα δεν έχουμε βρεθεί όλοι μαζί. Δεν είναι δικαιολογία, συνεχώς λείπουν παίκτες και ψάχνουμε να βρούμε λύσεις και σχήματα, ανεβάζοντας παιδιά από το εφηβικό για προπόνηση, Κάναμε τα 4άρια… 5άρια τα 3άρια δυάρια… Ήταν η ανάγκη της νίκης γιατί μείναμε πίσω και γιατί είχαμε αρκετά παιδιά που έχουν εμπειρία Α1 και γνωρίζουν τι είναι αυτά τα ματς, Έτσι υπήρχε ικανός βαθμός συγκέντρωσης”.

Είπε δε ακόμα… “Όταν γίνονται οι επιλογές, γίνονται με βάση τα οικονομικά και με το τι υπάρχει στην αγορά. Αν κάποιοι θέλουν να βαφτίσουν ένα παίκτη με μικρή εμπειρία… βασικό ριμπάουντ, να μας φέρουν και τα 15-20 χιλιάδες δολάρια μηνιαίως. Να βγάλουμε μπροστά πολλά παιδιά… έχει τις δυσκολίες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Ογκμπέιντε όταν ο Τζόουνς προσβλήθηκε από κορωνοιό, όπως και από τον Καμαριανό. Δεν είμαι από άλλα παιδιά, αλλά πρέπει να καταλάβουμε οτι η ομάδα κτίστηκε γύρω από τον Γκρίφιν και τον Λοβ, αλλά έχουμε πολλούς τραυματισμούς με μεγάλη επιβάρυνση”.

Και κατέληξε… “Κτίσαμε μια ομάδα με συγκεκριμένο σκοπό και πολλά πράγματα πήγαν στραβά και δεν είμαστε εκεί που θέλουμε. Δεν μετρά κάτι άλλο αυτή η νίκη από δύο βαθμούς. Στο μυαλό των οπαδών ναι ίσως μετρά περισσότερο, αλλά εγώ που δεν είμαι από την πόλη, καταλαβαίνω τι σημαίνει για το κλαμπ., αλλά είναι δύο βαθμοί. Προσέγγιση όπως κάθε άλλο ματς…. Πήραμε δύο πόντους, όχι τρεις, τα υπόλοιπα είναι καφενειακά”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top