Αγωνία για το… ποιός ΠΑΟΚ θα μπει στο γήπεδο στις 29/12

Σήμερα 18/12 στον ΠΑΟΚ έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά επτά κρούσματα covid19 σε παίκτες, δύο σε προπονητές, δύο σε σταφ αλλά και ένα στην διοίκηση (πρόεδρος). Αν στα επόμενα τεστ δεν προστεθεί κανένα άλλο κρούσμα, έχει ενδιαφέρον το ποιός… ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί στις 29/12 (δεν θα υπάρξει άλλο ματς νωρίτερα) κόντρα στην Ιγκόκεα.

 

Οι τέσσερις παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στις 15/12 θα μπορούν στην καλύτερη περίπτωση να μπουν στο γήπεδο στις 25/12, τρεις μέρες πριν το παιχνίδι με την Ιγκόκεα. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο οι ασυμπτωματικοί επιστρέφουν την 11η μέρα από τότε που έκαναν τεστ (και βγήκε θετικό) χωρίς νέα τεστ, ή μετά την 9η μέρα αν κάνουν δύο αρνητικά τεστ. Όσοι έχουν συμπτώματα απλά πρέπει να κάνουν κι άλλες εξετάσεις (αιματολογικές, καρδιολογικές, πνευμονολογικές κλπ).

 

Οι άλλοι τρεις που ανιχνεύθηκαν σήμερα 18/12 θετικοί, θα μπορούν, ανάλογα με τα παραπάνω, να αρχίσουν δουλειά το νωρίτερο στις 27/12, δύο μέρες πριν τον αγώνα με τους Βόσνιους. Γίνεται κατανοητό οτι ακόμα και στην καλύτερη περίπτωση η ομάδα να είναι πλήρης στις 29/12, αυτοί οι 7 παίκτες (4 Αμερικανοί, τρεις Έλληνες) θα είναι σε κακή κατάσταση από άποψη δυνάμεων, φυσικής κατάστασης και ρυθμού. Φυσικά περαιτέρω μετάθεση του αγώνα με την Ιγκόκεα δεν μπορεί να γίνει, από την στιγμή που τα play in αρχίζουν αρχές Ιανουαρίου. Μένει πλέον να φανεί αν θα υπάρξουν νέα κρούσματα και το πότε θα οριστούν τα παιχνίδια με Ιωνικό και Προμηθέα.

Απλά κόντρα στην Ιγκόκεα το μόνο στο οποίο μπορεί να ελπίζει ο ΠΑΟΚ για να καλύψει τα τόσα προβλήματα (ακόμα και σε περίπτωση πληρότητας), είναι να πάρει ο κόσμος της ομάδας τη κατάσταση στα χέρια του. Γεμάτο γιορτινό “Παλατάκι” και στήριξη στην προσπάθεια της ομάδας απέναντι σε ένα πολύ σκληρό και ικανό σύνολο όπως αυτό της Ιγκόκεα. Ένα γήπεδο 5000 (μίνιμουμ) κόσμου μπορεί να αντικαταστήσει σε έναν τέτοιο τελικό τις αδυναμίες της ομάδας, είτε της λείπουν 7 παίκτες, είτε 3, είτε ένας, είτε κανείς.  Η ταλαιπωρία από ιό και απραξία θα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top