Λυκογιάννης: Ήταν λογικό, θα αργήσουμε να επιστρέψουμε στα… καλά

Ο Ντέιβιντ Ντι Λέο δεν βρήκε χώρο δράσης και μιλώντας για το ματς σχολίασε: “Ήταν σκληρό ματς, προερχόμασταν από θέματα covid αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, αφορά όλο το πλανήτη. Έπρεπε να επιστρέψουμε, να βάλουμε τα δυνατά μας και να κερδίσουμε, δεν το κάναμε, αλλά έχουμε μια ευκαιρία, καθώς έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση”. Όσο για το οτι ήταν δικοί του άνθρωποι στις κερκίδες… “Είναι πολύ ωραίο, ήταν η πρώτη φορά που ως επαγγελματίας ήρθαν οι δικοί μου. Με βλέπουν μέσω ίντερνετ και τηλεόρασης, αλλά ήταν ιδιαίτερο για μένα, είμαστε δεμένοι πολύ με την οικογένεια”.

Και κατέληξε… “Είχαμε πλάνο, αλλά δεν εκτελέσαμε καλά για να κερδίσουμε. Δδεν νομίζω οτι υπήρχε λόγω covid έλλειψη ρυθμού”.

Από την πλευρά του ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε: “Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Είχαμε προβλήματα να λύσουμε, στο ημίχρονο οι παίκτες είχαν θέματα, παραπονιόνταν, δεν μπορούσαμε να παίξουμε πάνω από 20 λεπτά. Ήταν λογικό με τρεις προπονήσεις με όλη την ομάδα, όσο ήταν όλη. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά είναι η πραγματικότητα. Δεν έχουμε τις ανάσες για 40 λεπτά ανταγωνισμού. Ημαστε ικανοποιημένοι που πάμε στον επόμενο γύρο, αλλά ένα είχαμε υγιές το ρόστερ θα ήταν όλα διαφορετικά. Δεν παίζεις όμως με τα…αν. Μας λείπουν από την αρχή βασικοί παίκτες. Τώρα αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, αθλητική, που πάει καλά με καλούς παίκτες, αλλά θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε στο τοπ16”.

Και πρόσθεσε: “Για ένα δύο παίκτες δεν μπορώ να βρω δικαιολογία, Τέσσερις παίκτες που δεν κόλλησαν έκαναν αρχικά ατομικό πρόγραμμα. 24, 25 Δεκεμβρίου προπονηθήκαμε με 8 άτομα και μετά μόνο προστέθηκαν οι υπόλοιποι πλην Χριστοδούλου. Ήμαστε τελείως εκτός ρυθμού χωρίς ανάσες. Όσο περνούσε η ώρα αυτό φαινόταν. Μας σκότωσε το οτι έπρεπε μετά τη διακοπή να μπούμε στον ίδιο ρυθμό. Τα σερί ματς θα μας βοηθήσουμε μόνο αν κερδίζουμε. Διαφορετικά όχι… Για κάποιες μέρες δεν θα είμαστε όπως πριν το covid. Όταν δεν γυμνάζεσαι 12 μέρες, παρά το οτι ήταν ασυμπτωματικοί, αλλά είχαν θέματα, είναι ζήτημα…”>

Και για τον Ρίβερς… “Είναι παίκτης στο 3, φέτος έπαιξε στο 4, έχει αθλητικά προσόντα, θα έρθει αύριο, πρέπει να τον ενσωματώσουμε, αλλά το καλό είναι οτι έπαιζε. Περιμένουμε έξτρα λύσεις στο 4 και στο 3. Για τον Γκρίφιν δεν είναι αισιόδοξο το πότε θα επιστρέψει. Το οστικό οίδημα παραμένει, έστω μικρότερο, θέλαμε μεγαλύτερη βελτίωση. Θα δούμε την εικόνα με εξετάσεις. Δεν γίνονται προβλέψεις για αυτό το τραυματισμό. Έφυγε από τα μαλακά μόρια, ήταν 15 εκατοστά, έπρεπε να πάει στα 10, αλλά είναι στα 12. Δεν υπάρχει η βελτίωση που θα έπρεπε για τις 40 μέρες που λείπει”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top