Παίρνει τον Ράουτινς, που έχει… κόψει το μπάσκετ, η ΑΕΚ, λόγω των bans!

Από τα αζήτητα, αφού έχει “κόψει” το μπάσκετ, και πάλι στα παρκέ. Όπως όλα δείχνουν ο παίκτης που θα ενισχύσει την περιφέρεια της ΑΕΚ είναι ο Άντι Ράουτινς. Ο 35χρονος Καναδός σούτινγκ γκαρντ (1,93μ.) είναι κοντά σε συμφωνία με την «Ένωση», καθώς έχει να αγωνιστεί ενάμιση χρόνο και τα χαρτιά του βρίσκονται στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019/2020.

Ο παίκτης αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο και το συμβόλαιό του θα είναι για δύο μήνες με οψιόν ανανέωσης ως το τέλος της περιόδου. Η ΑΕΚ φέρεται να προσέγγισε και τον Σέλβιν Μακ, με τον Αμερικανό πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού να απαντά όμως αρνητικά.

Ο Στέφανος Δέδας γνωρίζει πολύ καλά τον Ράουτινς, καθώς τη σεζόν 2018/19 είχαν συνεργαστεί στην Μπαχτσεσεχίρ, με τον Καναδό να κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 14,3 πόντους (44,5% στα τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ σε 32 λεπτά κατά μέσο όρο.

Με τον Παναθηναϊκό, όπου είχε επιλεγεί από τον Ρικ Πιτίνο για να δώσει λύση στο μακρινό σουτ, έπαιξε σε 14 αγώνες έχοντας 4,7 πόντους (51,4% στα τρίποντα), 0,9 ριμπάουντ και 0,6 ασίστ σε 11,4 λεπτά κατά μέσο όρο.

Μία από τις καλύτερες βραδιές του τα χρόνια που αγωνίζεται στην Ευρώπη ήταν τον Ιανουάριο του 2018, όταν είχε 7/8 τρίποντα σε αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ως παίκτης της Μπάνβιτ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top