ΠΑΟΚ: Σε 2-3 μήνες ο Καμπερίδης, ερωτηματικό για Γκρίφιν

 

Όπως φαίνεται θα αργήσει ο καιρός που ο Λυκογιάννης θα καταφέρει να δει πλήρη την ομάδα που προπονεί. Πλήρη και για ένα ικανό χρονικό διάστημα υγιή…

 

Η επιστροφή Γιάνκοβιτς, όπως ανέφερε νωρίτερα το Basketplus ήταν ένα θετικό σημάδι, ωστόσο τα αρνητικά είναι πάντα περισσότερα. Ο Γκρίφιν ακολουθεί συντηρητική αποκατάσταση του προβλήματος του, ασχολείται με πισίνα και μέσω νέων εξετάσεων γίνεται προσπάθεια να εξακριβωθεί τι είναι αυτό που χρειάζεται ο οργανισμός του για να ανταποκριθεί στην κλασσική θεραπεία μείωσης του αιματώματος. Το οτι πλέον δεν πονά είναι ένα καλό μήνυμα, αλλά ακόμα κανείς δεν μπορεί να αποτιμήσει χρόνο επιστροφής.

 

Ο Λοβ έχει ενοχλήσεις στο γόνατο από το ματς στην Γαλλία, ωστόσο μια δύο μέρες θα μείνει εκτός προπόνησης με ένα πρόγραμμα θεραπείας και ατομικής δουλειάς, ενώ ο Καμπερίδης (Μιχάλης) μετά την επέμβαση συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών, διαδικασία που αποκάλυψε το Basketplus προ ημερών, θα πάρει αύριο εξιτήριο και η επιστροφή του υπολογίζεται, ανάλογα με την ανταπόκριση του οργανισμού του σε 2-3 μήνες. Φαίνεται οτι για φέτος δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον Λυκογιάννη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top