Μεγάλο “διπλό” των Χόρνετς στη Νέα Υόρκη, κέρδισαν οι Σέλτικς! VIDEOS

Την εξαιρετική τους φετινή πορεία στην Ανατολή συνέχισαν οι Σάρλοτ Χόρνετς, καθώς πέρασαν από την έδρα των Νικς με 97-87 και πολύ πιο εύκολα από ό,τι φανερώνει το σκορ (η διαφορά είχε φτάσει και στους 23 πόντους) και ανέβηκαν στο 24-20.

Πρωταγωνιστής ήταν ο εκπληκτικός φέτος, Μάιλς Μπρίτζες που έπαιξε και για τον ασθενή ΛαΜέλο Μπολ, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 38 πόντους, έχοντας 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5/9 τρίποντα, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Τέρι Ροζίερ (22π., 6ρ. και 7ασ.) και Γκόρντον Χέιγουορντ με 16π.

Από την άλλη πλευρά, οι Νικς είχαν κορυφαίους τους Μπάρετ και Ραντλ που είχαν από 18 πόντους, αλλά ήταν ιδιαιτέρως άστοχοι, ενώ όταν ξύπνησαν στην τέταρτη περίοδο ήταν πλέον αργά.

Την ίδια ώρα πιο δύσκολο αποδείχθηκε το έργο των Μπόστον Σέλτικς κόντρα στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς, καθώς αν και βρέθηκαν για αρκετή ώρα πίσω στο σκορ, πάτησαν… γκάζι από το τέλος της τρίτης περιόδου και αφού πήραν το προβάδισμα δεν ξανακοίταξαν πίσω και έφτασαν στη νίκη με 104-92.

Σε επιθετικά κέφια η τριάδα των Τέιτουμ, Μράουν και Σρέντερ, καθώς είχα 27 και από 23 πόντους αντίστοιχα, παίζοντας ουσιαστικά μόνοι τους τους «πελεκάνους». Για τους φιλοξενούμενους που δεν μπόρεσαν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος, ο Βαλαντσιούνας είχε 22 πόντους με 14 ριμπάουντ, αλλά δεν είχε συμπαραστάτες, αφού στα χαμηλά έμεινε ο Μπράντον Ίνγκραμ με μόλις 15 πόντους και 6/19 εντός πεδιάς.

Τα αποτελέσματα:

Μπόστον Σέλτικς-Νιου Όρλεανς Πέλικανς 104-92

 

 

Νιου Γιορκ Νικς-Σάρλοτ Χόρνετς 87-97

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top