ΠΑΟΚ: Αντίο Θεσσαλονίκη…

 

Γολγοθάς πραγματικός… Ο ΠΑΟΚ ξεχνά την Θεσσαλονίκη και το Παλατάκι και καλείται να ανταπεξέλθει σε ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα 64 ημερών με εννιά παιχνίδια, που ουσιαστικά θα κρίνουν τόσο το μέλλον του στη Λίγκα όσο και το αν θα είναι στο final4 του κυπέλλου. Τα επτά από αυτά τα ματς θα είναι εκτός έδρας και τα δύο εντός μεν, πολύ απαιτητικά δε, με Προμηθέα, Ολυμπιακό.

 

Σε 58 μέρες, από την 21η Ιανουαρίου μέχρι και την 19η (αν γίνει Σάββατο το ματς στο ΟΑΚΑ με ΠΑΟ) Μαρτίου, ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να κάνει έξι ταξίδια στην Αττική, να δώσει ισάριθμα ματς εκεί και ένα παιχνίδι στο Ιβανώφειο (μεσολαβεί μόνο ένα με Προμηθέα στο “Παλατάκι”).

 

Βέβαια μέσα σε αυτό το διάστημα (58 μ.) περιλαμβάνονται και 21 κενές (από 13/2 ως και 4/3), διάστημα στο οποίο το πρώτο λόγο θα έχει η Εθνική ομάδα με προετοιμασία και δύο ματς στις 25 και 28 Φλεβάρη. Θα είναι ένα πολύ σημαντικό διάστημα προετοιμασίας για τον ΠΑΟΚ (παρά τις άδειες που θα δοθούν για ταξίδια στην πατρίδα τους στους Αμερικανούς), που θα έχει στόχο να επιστρέψει μετά την διακοπή με προσπάθεια για το 2Χ2 σε Ιβανώφειο και Περιστέρι.

 

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε back to back αγώνες (Πάτρα, Θεσσαλονίκη) τον Προμηθέα, το πρόγραμμα του οποίου έχει επίσης ενδιαφέρον. Πέντε παιχνίδια σε 15 μέρες… 29/1 με Περιστέρι στην Πάτρα, 2/2 με Μπουρζ επίσης στην Πάτρα, 5/2 με ΠΑΟΚ στην Πάτρα, 8/2 με Τόφας στην Προύσα, 12/2 με ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top