Επιτέλους… πλήρης ο ΠΑΟΚ στην προπόνηση

Με ένα γεμάτο και απαιτητικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η ημέρα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την καθιερωμένη ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο, συνεχίστηκε με ασκήσεις στο γυμναστήριο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση, στην οποία δόθηκε και πάλι έμφαση στην τακτική.

Ο κόουτς Λυκογιάννης έχει πλέον κενό απουσιολόγιο, καθώς και ο Μάλκολμ Γκρίφιν συμμετέχει από την αρχή της εβδομάδας στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ και ο Βασίλης Τολιόπουλος επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται με την προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής στο PAOK Sports Arena. Αμέσως μετά η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco θα αναχωρήσει για την Αθήνα, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/1 στις 20:00 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top