Λυκογιάννης: “Να μην τους αφήσουμε να πάρουν ψυχολογία”

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (22/1, 20:00) και ο Άρης Λυκογιάννης, προπονητής των “ασπρόμαυρων”, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση στα Άνω Λιόσια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λυκογιάννης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

“Είχαμε μία καλή προπονητικά εβδομάδα, με όλους τους παίκτες μαζί για πρώτη φορά μετά από καιρό. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ μαχητική και νομίζω ότι είναι και η μόνη ομάδα που μας έχει ξεπεράσει στο βαθμό ατυχίας και στα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει. Η αλήθεια είναι ότι τους έχουν συμβεί πολλά. Παρόλα αυτά βρίσκουν λύσεις όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Είναι μία ομάδα με ένα ιδιαίτερο και πολύ συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι και στις ένας εναντίον ενός μονομαχίες. Να μπορέσουμε να κρατήσουμε τους παίκτες μπροστά μας, ώστε να μην τους επιτρέψουμε να βρουν φάσεις που ψυχολογικά θα τους δώσουν δύναμη. Η ΑΕΚ έχει αρκετά έμπειρους παίκτες, με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίσουν καταστάσεις. Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, που θέλει 40 λεπτά συγκέντρωση και ηρεμία, με σωστή προσέγγιση, όχι μόνο αμυντικά αλλά και επιθετικά, προκειμένου να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top