ΕΣΑΚΕ για έσοδα ΚΑΕ: «Συνεπής η Πολιτεία, αλλά θέλει… διευκρινίσεις»

 

Ο ΕΣΑΚΕ παραδέχτηκε σήμερα ότι… αγωνιά και αυτός μαζί με τις ΚΑΕ για το επόμενο βήμα της καταβολής χρημάτων από τη φορολόγηση του στοιχήματος, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλα θα έχουν αίσιο τέλος.

Οπως επισήμαιναν από τον Σύνδεσμο, το ότι είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται ο νόμος, δημιουργεί κάποιες ασάφειες και θέματα που πρέπει να διευκρινιστούν για να υπάρξει η συνέχεια.

Οι… ασάφειες βέβαια είναι μεγάλες για πολλές ΚΑΕ που είχαν δεδομένο ότι τέλη Ιανουαρίου θα έπαιρναν μια δόση, είχαν επίσης δεδομένο ότι αυτή θα είναι πρώτη και ότι δεν έχει σχέση με τα 260.000 ευρώ που πήραν πριν τελειώσει το περσινό πρωτάθλημα και τέλος είχαν και δεδομένο ότι θα είναι 600.000+ τα λεφτά, παρότι ακόμα δεν έχει γίνει εκκαθάριση των φόρων.

Από τον ΕΣΑΚΕ διαβεβαιώνουν ότι είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να ρυθμιστούν τα ζητήματα για την εξόφληση των ΚΑΕ,  κάτι που ισχύει αλλά δε σημαίνει και ότι η ρύθμιση θα έχει το αποτέλεσμα που έχουν… δεμένο στο μυαλό τους πολλές ΚΑΕ.

Συμπλήρωναν δε από τον ΕΣΑΚΕ ότι  γίνονται προσπάθειες προκειμένου να υπάρχει ενίσχυση για τις ΚΑΕ που στερούνται εσόδων εδώ και δύο χρόνια λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πηγή: basketa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top