Σταυρούπολη: Το “9 στα 10” έχει… εξήγηση! VIDEO+STATS

Άλλη μια μέρα στο… γραφείο για τη Σταυρούπολη που πέτυχε την 9η της νίκη σε 10 αγώνες στον 6ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, και πάλι με ευκολία, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Αρίωνα Ξάνθης.

 

Το τελικό 81-49, στο ξεκίνημα του β’ γύρου του πρωταθλήματος, “δείχνει” γλαφυρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων με τους γηπεδούχους να αποδεικνύουν για ακόμη έναν αγώνα την αγωνιστική τους ισχύ.

Αποδεικνύουν, παράλληλα, ότι μια καλή αγωνιστική εικόνα στο παρκέ, η οποία φέρει βεβαίως φαρδιά πλατιά την “υπογραφή” του κόουτς Παναγιώτη Αμοιρίδη και των συνεργατών του, αλλά και των παικτών, προέρχεται από μια σωστή οργάνωση και ευρυθμία σε όλα τα επίπεδα, αρμόδια για τα οποία είναι η διοίκηση Χεμπεκίδη-Κυρλίδη Νίκου και Χρήστου, του εφόρου Γρ.Λάτσιου, ο GM Γιώργος Ευθυμιάδης και όλοι οι σύμβουλοι, που είναι “στο πόδι” όλη την εβδομάδα.

Πλέον οι Stavs έχουν κερδίσει την εκτίμηση όλων στις Εθνικές Κατηγορίες, η προσπάθεια τους έχει “ξεφύγει” απ’ τα στενά όρια της Δυτικής Θεσσαλονίκης και ο κόσμος του μπάσκετ σχολιάζει με θετικά λόγια το δημιούργημα λίγων αλλά ρομαντικών φίλων του μπάσκετ που πλέον όσο περνάει ο καιρός έχουν στο πλευρό τους και τη φίλαθλο κοινή γνώμη της Σταυρούπολης και των γύρω περιοχών.

Δεκάλεπτα: 17-16, 40-30, 65-41, 81-49
Διαιτητές: Τζιοπάνος, Κωννής
ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΚ (Αμοιρίδης, Μυστιλιάδης):Μάρκου, Καπάτσης 2, Καδής 1, Τετράδης 14(2), Φωτιάδης 5(1), Χατζημιχαηλίδης 4, Ταμπάρης, Δημαλής 6, Κακαρούδης 21(3), Κουντουρατζόγλου 13(3), Δασκαλόπουλος 15, Δεληγιάννης.
Αρίων Ξάνθης (Θερμός): Κουρτίδης 3, Μελαδιανός 2, Γρουδός 8(2), Θεοδωρίδης 2, Χριστοφορίδης 7, Σαββουλίδης 7(2), Καρανικολίδης 2, Τσίτσος, Μπουτσακτί 11, Ζαμπάκης 6, Ράπτης, Κλωναράς 1.

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top