Αργυρούλης: «Όνειρό μου να αποτελέσω το μέλλον του Ηρακλή»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ3: 

Πως ένιωσε που βρέθηκε στην πρώτη ομάδα: «Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου, είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος με τον εαυτό μου, πήρα πολύ αγάπη απ’ τον κόσμο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και την οικογένεια μου που με στηρίζουν τόσα χρόνια, τους δυο προπονητές μου τόσο στο εφηβικό όσο και στο ανδρικό και φυσικά τον πρόεδρο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να ταξιδέψω με την αποστολή και να κάνω το ντεμπούτο μου».

Για το κλέψιμο απ’ τον Σλούκα, το καλάθι και το χειροκρότημα: «Ήταν πολύ δυνατό το χειροκρότημα, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους μου έδωσαν δύναμη, την ευχαριστήθηκα πολύ αυτή τη στιγμή, χαρούμενος πολύ με τον εαυτό μου».

Για τις διαφορές ανάμεσα στο εφηβικό και ανδρικό τμήμα: «Υπάρχει τεράστια διαφορά σε ταχύτητα και δύναμη είναι κάτι που δεν έχω συνηθίσει και δεν έχω ξανά ζήσει, πρωτόγνωρη εμπειρία».

Για το πως ξεκίνησε και το όνειρό του: «Ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ στον Κεραυνό Λάρισας, ομάδα από όπου ξεκίνησε ο Σπανούλης, και ήρθα φέτος στον Ηρακλή, όνειρό μου είναι να παίξω επαγγελματικά μπάσκετ, να αποτελέσω το μέλλον του συλλόγου στα επόμενα χρόνια».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top