Βατούτιν: «Θέλαμε να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Ιτούδη»

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Αντρέι Βατούτιν μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας, για τη συμφωνία με την ΕΟΚ, για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδος στο Eurobasket 2022 ο Δημήτρης Ιτούδης.

Μάλιστα έβγαλε το καπέλο στον Βαγγέλη Λιόλιο για τον τρόπο που διαχειρίστηκε η ΕΟΚ τις διαπραγματεύσεις, στις δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα απ’ όλα, χαίρομαι ειλικρινά για τον Δημήτρη. Το να καθοδηγείς την Εθνική ομάδα της χώρας σου είναι μια τεράστια τιμή και ευθύνη. Με τη δουλειά του όμως σε βάθος χρόνων, οκτώ από τα οποία στη ΤΣΣΚΑ, ο κόουτς Ιτούδης κέρδισε την πρόσκληση και τώρα θα καθοδηγήσει μια ομάδα με πολλούς σπουδαίους παίκτες και δοξασμένη ιστορία. Ναι, αυτό σημαίνει ότι ο Δημήτρης θα χάσει μέρος της προετοιμασίας μας. Ενα πλήθος παραγόντων όμως, επηρέασε την απόφασή μας.

Πρώτον, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο, όταν είναι δύσκολο να προβλέψει το ο,τιδήποτε, εγώ επιθυμώ να συμβάλλω στη σταθερότητα.

Δεύτερον, γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι αυτή η δουλειά για τον Δημήτρη, θέλαμε να τον ανταμείψουμε τόσο για τις επιτυχίες που έχει με την ΤΣΣΚΑ τα προηγούμενα χρόνια όσο και για την επιθυμία του να μείνει κοντά μας και να συνεχίσει αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Τρίτον, νιώσαμε το μεγάλο ενδιαφέρον, τον σεβασμό και τη διακριτική στάση από την πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και, ειδικότερα, τον πρόεδρό της Βαγγέλη Λιόλιο ο οποίος ήρθε προσωπικά στη Μόσχα να διαπραγματευτεί το θέμα. Ευχόμαστε από καρδιάς στον Δημήτρη και την Εθνική Ελλάδας καλή επιτυχία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top