Ο Χατζόπουλος καλεί τον Λιόλιο να κάνει… την δουλειά του με την διαιτησία

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος έζησε από κοντά το ματς στο Περιστέρι, είδε τα… βαμβακερά νυστέρια και με δήλωση του καλεί τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ να κάνει αυτό που πρέπει στο κομμάτι της διαιτησίας.

«Σήμερα, για ακόμη μία φοράείδαμε μία συγκεκριμένη και εχθρική διαιτησία, η οποία μας στέρησε το δικαίωμα να φύγουμε νικητές από το γήπεδο.

Φαίνεται ότι σε κάποιους δεν αρέσει η προσπάθεια που κάνουμε να φέρουμε τον ΠΑΟΚ ξανά ψηλά και να γυρίσουμε τον κόσμο του στο γήπεδο.

Πιστεύω ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Λιόλιοςθα υλοποιήσει όσα έχει εξαγγείλειθα βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και θα απομακρύνει από το Ελληνικό μπάσκετ αυτούς που συστηματικά δεν σέβονται τον ιδρώτα των αθλητών και τον κόπο όλων μας» ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που αναζήτησε τον κ. Πιτσίλκα-παρόν στο παιχνίδι-του τηλεφώνησε, διαμαρτυρήθηκε και έλαβε την απάντηση ότι όλα έγιναν σωστά. Και το τρομερό επιθετικό του Λοβ και το διπλό φάουλ στα τελευταία 2΄΄ και τον εύκολο τρόπο που ο Τζόουνς συμπλήρωσε 5 φάουλ και ο Λοβ 4.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top