Α1 Γυναικών: Εύκολα ο ΠΑΟ τον ΠΑΟΚ για τα playoffs

Εύκολο έργο είχε ο Παναθηναϊκός στην πρώτη δοκιμασία των playoffs επικρατώντας για τρίτη φορά επί του ΠΑΟΚ, για το 3-0 και την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Η Ριντ ήταν η κορυφαία των νικητριών με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 κοψίματα, ακολούθησε η Χολμς με 12 πόντους, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 4 κλεψίματα, ενώ η Κάιζερ επανήλθε στις καλές εμφανίσεις μετά από καιρό έχοντας 9 πόντους (οι 8 στο πρώτο ημίχρονο) και 6 ριμπάουντ, βγάζοντας παράλληλα καλές άμυνες και στη Χόλιβεϊ.

Για τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε η Καρλάφτη με 12 πόντους και η Χόλιβεϊ με 11 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Ο αγώνας

Σαν σίφουνας μπήκε στο παρκέ της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός για να χτίσει γρήγορα ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, ικανό για να του χαρίσει την πρόκριση στα playoffs. Χολμς και Ριντ βγήκαν μπροστά στην επίθεση των «πράσινων» για το 17-6 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, ενώ με φορά ξεκίνησαν και στο δεύτερο, για να φτάσουν στο εντυπωσιακό 21-6. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να μειώσει στους 9, (25-16). Ωστόσο, με μεγαλύτερη συνέπεια από τα 6,75μ το «τριφύλλι» συνέχισε να σκοράρει για να φτάσει για πρώτη φορά την τιμή της διαφοράς στο +17 στο ημίχρονο (37-22).

Στην επιστροφή από τα αποδυτήρια ο «Δικέφαλος» πέτυχε 4 αναπάντητους πόντους θέλοντας να επιστρέψει στο παιχνίδι αλλά με 12-0 δια χειρός Χολμς και Κάιζερ ο πίνακας έδειξε 49-26 με τον Παναθηναϊκό να έχει θέσει γερές βάσεις για τη μεγάλη νίκη. Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε στο 52-32.

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε μετατραπεί σε τυπική διαδικασία με την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη να μην απειλείται ποτέ επί της ουσίας, όταν η διαφορά έφτασε μέχρι και το +20. Με σοβαρότητα μέχρι το τέλος οι γηπεδούχες έκαναν εύκολα το 3-0 έχοντας μαζί τους και τα αποτελέσματα της regular season και βλέπουν ημιτελικούς.

Τα δεκάλεπτα: 17-6, 37-22, 52-32, 68-50

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top