Γρόλλιος: “Αίσιο τέλος σε έναν “Γολγοθά”, άριστη η εικόνα της ομάδας”

Ο νομικός της ΚΑΕ Αρης, Χρήστος Γρόλλιος, μίλησε στον Libero 107,4 και την εκπομπή «Pressing», για τη σημερινή απόφαση… δικαίωσης από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, αλλά και την προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα μπάσκετ.
Μεταξύ άλλων είπε:
«Ήταν ένας εφιάλτης για την ΚΑΕ Αρης από τις 2 Αυγούστου και μετά γιατί αιωρούνταν η πιθανότητα τιμωρίας -3 ως -5 βαθμών και αντιλαμβάνεστε ότι πολλοί θεωρούσαμε ότι αν επιβληθεί ποινή ο Αρης θα είχε πρόβλημα ουσιαστικής επιβίωσης. Μας διέψευσε βέβαια η αγωνιστική πορεία της ομάδας, είναι άριστη αν συγκρίνουμε το μπάτζετ.
Αυτό λοιπόν αιωρούνταν από τις 2 Αυγούστου. Χρειάστηκε πάνω από δέκα φορές να μεταβώ στην Αθήνα είτε για τον αθλητικό δικαστή, είτε για την ΕΕΑ, είτε για την εκδίκαση των αιτήσεων ανάκλησης. Ήταν ένας Γολγοθάς, ο οποίος τελικά στις 6 Απριλίου είχε το αίσιο τέλος».
Στη συνέχεια εξήγησε τις κινήσεις της ΚΑΕ:
«Αυτό που αποφασίσαμε ήταν να προσφύγουμε και στο διοικητικό εφετείο από όπου αναμένουμε απόφαση. Δεν θα αλλάξει κάτι ουσιαστικά, αλλά θα είναι το επιστέγασμα μια διπλή δικαίωση. Ενόψει της αναμονής απόφασης, ζητήσαμε από τον αθλητικό δικαστή να απέχει από την έκδοση απόφασης, γιατί δεν θα μπορούσε να μπει στην ουσία της υπόθεσης και να αποφασίσει μόνο ποια θα είναι η ποινή. Στη συνέχεια μέσα σε συγκεκριμένο διάστημα θα πηγαίναμε στο ΑΣΕΑΔ, αλλά θα υπήρχε μια γρήγορη εξέλιξη της υπόθεσης. Ακόμη κι αν στο εφετείο διαφοροποιούνταν η κατάσταση.
Αυτό που κατανόησε ο δικαστής τότε ήταν ότι μπορεί να αναβάλλει την απόφαση και μάλιστα δόθηκαν δύο αναβολές με τη δέσμευση της δικής μας πλευράς ότι δεν θέλουμε να κωλυσιεργήσουμε την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Κι εφόσον βέβαια το ΑΣΕΑΔ είχε αποφανθεί για τις υποθέσεις άλλων ομάδων. Όπου το ΑΣΕΑΔ έκρινε ότι θα πρέπει ο δικαστής να μπαίνει στην ουσία της υπόθεσης κι όχι να δέχεται δεσμευτικά την απόφαση της ΕΕΑ και να επιβάλλει ποινή. Με αυτό το δεδομένο στη 1/4 δε ζητήσαμε αναβολή, αλλά να εκδικαστεί η υπόθεσή μας και να εισέλθει στην ουσία της. Ήμασταν βέβαιοι ότι έχουμε δίκιο, αλλά δεν μιλήσαμε δημόσια, προτιμήσαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους».
Είπε ακόμη: «Εκείνο που μας στεναχώρησε ήταν ότι δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να αναπτύξουμε δια ζώσης στην ΕΕΑ τις υποθέσεις που την είχαν οδηγήσει στην απόφαση για το πιστοποιητικό. Είμαι χαρούμενος με τη σημερινή απόφαση. Θεωρώ ότι στέφθηκε με επιτυχία και είμαι περήφανος γι αυτό. Δεν είναι μόνο μια δικαίωση δικαστική, αλλά και μία προσωπική γι’ αυτό που θέλω για την ομάδα».
ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top