Η Εφές έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα, όταν έμαθε ότι έχασε η Ρεάλ! VIDEO

Θύμα έκπληξης στη Σερβία έπεσε η Εφές. Την ίδια ώρα που η Ρεάλ πάθαινε μπλακ-άουτ από την Μπάγερν (και θα έπεφτε πάνω τους) οι Τούρκοι υπέστησαν ανατροπή από τον Ερυθρό Αστέρα (93-85).

 

Αναβολή στο κλείσιμο όλων των ζευγαριών για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας από σήμερα έδωσε η Εφές. Οι Τούρκοι έπεσαν θύματα έκπληξης (93-85) από τον αδιάφορο (αλλά ψυχωμένο) Ερυθρό Αστέρα και πλέον θα περιμένουν το αποτέλεσμα του Μακάμπι-Φενέρμπαχτσε για να μάθουν ποιον θα αντιμετωπίσουν στην post-season.

Παρόλο που ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και πήρε διαφορά οκτώ πόντων, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν εγκλωβίστηκε στη γνώριμα σκληρή άμυνα των Σέρβων στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Ενώ λοιπόν πετύχαινε μόλις 11 πόντους σε αυτό, η πολυφωνία των γηπεδούχων στην επίθεση (Γουόλτερς, Χόλινς, Ντόμπριτς) τους επέτρεπε να πάνε ισόπαλοι στ’ αποδυτήρια (40-40).

Όταν ανέβηκε, δε, και ο Κάλινιτς μετά την ανάπαυλα, στρίμωξαν ακόμα περισσότερο την Εφές και αν δεν την κρατούσε στο ματς ο Άντερσον (και ένα μεγάλο τρίποντο του Λάρκιν στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου), θα πήγαινε με μεγαλύτερη διαφορά του -3 στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ενώ όμως εκεί η Εφές σοβαρεύτηκε (με καθοριστικό τον Σίνγκλετον και τον Λάρκιν να πασάρει εξίσου καλά με τον Σίμον) ξαφνικά… έπεσαν οι διακόπτες. Γιατί την ίδια ώρα που η Ρεάλ πάθαινε κάζο από την Μπάγερν και θα έπεφτε πάνω στην ομάδα του Αταμάν στα πλέι-οφ, η Εφές πάθαινε το ίδιο από τον Ερυθρό.

Με ηγέτη λοιπόν τον Κάλινιτς, οι Σέρβοι εκμεταλλεύτηκαν την παθητικότητα των αντιπάλων τους και κλείνοντας με ιδανικό τρόπο τη σεζόν, τους άφησαν να περιμένουν το αποτέλεσμα του εξ αναβολής Μακάμπι-Φενέρμπαχτσε.

Εκεί όπου με νίκη των Ισραηλινών, θα ζευγαρώσουν με την Αρμάνι, ενώ σε περίπτωση επικράτησης των Τούρκων δεν θα γλιτώσουν τελικά το να τεθούν αντιμέτωποι της Ρεάλ.

Τα δεκάλεπτα: 21-29, 40-40, 65-62, 93-85

Ανατροπή του Ερυθρού Αστέρα επί της Εφές

Ανατροπή του Ερυθρού Αστέρα επί της Εφές

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top