Ο «ισχυρός άνδρας» της VTB League διαψεύδει τις φήμες για δημιουργία άλλης λίγκας!

Πριν από μερικές ημέρες, ένα δημοσίευμα από τη Σερβία ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, φέρεται να έχει στα… σκαριά τη δημιουργία μίας εναλλακτικής λίγκας, από την Ευρωλίγκα, με τη συμμετοχή ομάδων από Ρωσία, Ελλάδα, Σερβία, Ισραήλ και Ουγγαρία.

Το σενάριο αυτό διέψευσε κατηγορηματικά ο επίτιμος πρόεδρος της VTB League και «ισχυρός άνδρας» της διοργάνωσης, Σεργκέι Ιβανόφ.

Παράλληλα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει επέκταση της διοργάνωσης, με τη συμμετοχή ομάδων από άλλες χώρες εκτός από Ρωσία, Λευκορωσία και Καζακστάν, που παίζουν τώρα.

«Μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε. Δυστυχώς αυτό κάνουν οι δημοσιογράφοι και δεν το λέω ως μομφή για όλους. Αλλά, δεν απαντούν ποτέ στα λόγια τους», δήλωσε ο Ιβανόφ στο «TASS» αναφορικά με τα σενάρια που κυκλοφόρησαν από τον Τύπο της Σερβίας.

Για το αν υπάρχει περίπτωση να συμμετέχουν ομάδες από την Κίνα στη VTB League: «Δεν νομίζω ότι ομάδες από την Κίνα θα συμμετέχουν στη λίγκα μας στο άμεσο μέλλον. Αλλά, για το μέλλον της VTB League σημασία δεν έχει τόσο η ποσότητα, αλλά η ποιότητα. Είμαι κατηγορηματικά εναντίον. Η VTB League παραμένει μία διεθνής διοργάνωση. Γιατί να αποβάλουμε τις ομάδες από τη Λευκορωσία και το Καζακστάν; Μπορεί κάποια ομάδα από άλλη χώρα να συμμετέχει στο μέλλον και είναι πιθανό αυτό».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top