Ο Τέιτουμ νίκησε τον… Άιρβινγκ και προβάδισμα οι Σέλτικς! VIDEO

Συγκλονιστικό παιχνίδι στη Βοστώνη, όπου οι Σέλτικς με λέι απ του Τζέισον Τέιτουμ στην εκπνοή επιβλήθηκαν 115-114 των Νετς εντός έδρας κάνοντας το 1-0 στον πρώτο γύρο των playoffs.

Ο από μηχανής θεός των γηπεδούχων ήταν και ο κορυφαίος της ομάδας του με 31 πόντους (9/18 σουτ), 8 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 2 τάπες. Ο Τζέιλεν Μπράουν πρόσθεσε 23 πόντους, ενώ από 20 είχαν οι Μάρκους Σμαρτ και Αλ Χόρφορντ, με τον τελευταίο να κατεβάζει και 15 ριμπάουντ.

Μυθική εμφάνιση από τον Κάιρι Ίρβινγκ με 39 πόντους (6/10 τρίποντα), 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα για τους ηττημένους, αλλά μακριά από τον σπουδαίο εαυτό του βρέθηκε ο Κέβιν Ντουράντ που είχε μεν 23 πόντους αλλά με μόλις 9/24.

Μετά από ένα πολύ ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο (61-61), οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο τρίτο δωδεκάλεπτο, όταν με μπροστάρη τον Τέιτουμ απέκτησαν μια διαφορά 15 πόντων (84-69). Οι Νετς, ωστόσο, με τρία σερί τρίποντα από Ίρβινγκ και Ντουράντ στις αρχές της τέταρτης περιόδου πήραν φόρα και με ένα 13-0 πέρασαν μπροστά (98-102). Το τρίποντο του Ίρβινγκ στα 45,9’’ πριν το τέλος έφερε το Μπρούκλιν αγκαλιά με το break (111-114), αλλά ο Μπράουν μείωσε άμεσα στον πόντο και μετά τη σπουδαία άμυνα σε Κάιρι και KD ο Σμαρτ διάβασε πολύ σωστά την άμυνα και σέρβιρε το νικητήριο καλάθι στον Τέιτουμ. Η φάση εξετάστηκε από τους διαιτητές και διαπιστώθηκε πως ο φόργουορντ των Σέλτικς πέτυχε εμπρόθεσμα το λέι απ.

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα γίνει ξημερώματα Πέμπτης (02:00πμ.) και πάλι στη Βοστώνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top