Με Παπαδάκη και καλό ηθικό ο Ηρακλής στη Νίκαια! Μέξας: “Να είμαστε έτοιμοι πνευματικά για έναν πολύ δύσκολο αγώνα”

Με τον Κώστα Παπαδάκη να προπονείται κανονικα και να τίθεται στη διάθεση του Κώστα Μέξα ολοκλήρωσε ο Ηρακλής την προετοιμασία για τον εξ αναβολής, εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League (Τετάρτη, 19:15). Αντίθετα, εκτός μάχης παραμένει ο Τόνι Ρότεν για το παιχνίδι που θα κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά στη μάχη για τη σωτηρία.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Σταμάτης, Χένρι, Γκάρετ, Φίλλιος, Χαριτόπουλος, Πετανίδης, Ντολεζάι, Έιμπραμς, Παπαδάκης, Αργυρούλης.

Μιλώντας για την αναμέτρηση με την ομάδα της Νίκαιας, ο προπονητής των «κυανόλευκων» τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, που όλοι καταλαβαίνουμε τη σημασία του και για τις δυο ομάδες. Πρέπει να είμαστε πολύ έτοιμοι, πνευματικά πρώτα απ’ όλα, για έναν πολύ δυνατό και σκληρό αγώνα, σε μια δύσκολη έδρα και μετά αγωνιστικά, ώστε να μπορέσουμε να περιορίσουμε κάποια πράγματα, τα οποία κάνει ο Ιωνικός πολύ καλά, ειδικά στο κομμάτι του επιθετικού transition και του ένας εναντίον ενός. Να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε κάποιες αμυντικές αδυναμίες, τις οποίες έχει ο αντίπαλος, για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Νομίζω δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Είναι ένα παιχνίδι κομβικό, που μπορεί να σημάνει πάρα πολλά για την ομάδα μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top