Final-4 BCL: Ισπανικός τελικός, πέρασε και η Μανρέσα! VIDEO

Σε ένα ιδιαίτερα κλειστό παιχνίδι για τον δεύτερο ημιτελικό του Basketball Champions League, η Μανρέσα επικράτησε με 63-55 της Λούντβιχσμπουργκ, παίρνοντας το εισιτήριο του τελικού της Κυριακής (6/5), όπου περιμένει την Τενερίφη.

Η αναμέτρηση ήταν κλειστή εξ αρχής, με τις δύο ομάδες να μην προσφέρουν θέαμα και σκοράρισμα, αλλά να εξαρτούνται κυρίως στην αμυντική τους προσήλωση, από την στιγμή που ειδικά δεν μπορούσαν να συνδεθούν συστηματικά με το καλάθι και να «χτίσουν» σερί. Η Μανρέσα, εντέλει πήρε το ροζ φύλλο, καθώς ήταν κατά κάποιο τρόπο, η λιγότερο άστοχη ομάδα ξεπέρασε τις αντιξοότητες και θα δώσει το «παρών» στον τελικό.

Για τους νικητές, ξεχώρισε ο Γιανκούμπα Σίμα με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ, πρόσθεσε άλλος 13 πόντους ο Τσίμα Μονέκε μαζί με 13 ριμπάουντ και από 10 πόντους οι Τζο Τόμασον και Ίσμαελ Μπάκο.

Στην αντίπερα όχθη, οι 18 πόντοι και τα 4 ριμπάουντ που κατέγραψε ο Τζάστιν Σιμόν δεν αρκούσαν, σε μία βραδιά που δεν βρήκε την απαραίτητη βοήθεια από τους συμπαίκτες του, καθώς ήταν ο μόνος διψήφιος σε πόντους για την γερμανική ομάδα.

Έτσι, η Μανρέσα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Τενερίφη σε έναν ισπανικό εμφύλιο στον τελικό του Basketball Champions League.

Τα δεκάλεπτα: 17-20, 35-35, 49-55, 55-63

Η στατιστική του αγώνα εδώ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top