Ευρωλίγκα: Αυτοί σφυρίζουν στο Final 4 – Χωρίς Έλληνες, Ισπανούς και Τούρκους

Τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ματς του Final 4 του Βελιγραδίου ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα, χωρίς να υπάρχει κάποιος Έλληνας στη «σύνθεση». Πάντως, δεν έχει συμπεριλάβει στις κλήσεις της ούτε έναν διαιτητή από τις τρεις χώρες που θα «εκπροσωπηθούν» στο Final 4, την Ελλάδα, την Ισπανία και την Τουρκία.

Το τριήμερο 19-21 Μαΐου η προσοχή της μπασκετικής Ευρώπης θα στραφεί στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι και τη Stark Arena. Εκεί θα διεξαχθεί το φετινό Final 4, όπου ο Ολυμπιακός δίνει το «παρών» και θα παλέψει για την κούπα, αρχικά απέναντι στην Αναντόλου Εφές στον ημιτελικό και σε περίπτωση πρόκρισης κόντρα στο νικητή του «εμφυλίου» της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, η ελληνοτουρκική κόντρα είναι αυτή που θα ανοίξει την αυλαία στο Final 4 καθώς είναι ο πρώτος ημιτελικός, το απόγευμα της Πέμπτης 19 Μαΐου στις 19:00, ενώ ακολουθεί η «μάχη» των Καταλανών απέναντι στην Βασίλισσα.

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα βρεθούν στο Βελιγράδι εκείνο το διάστημα και θα κληθούν να διευθύνουν τα τέσσερα ματς του Final 4. Από τις «επιλογές» της διοργανώτριας αρχής απουσιάζει και πάλι κάποιος Έλληνας ρέφερι, όπως έγινε και στα ματς των play offs.

Συγκεκριμένα, το «παρών» στο «ραντεβού» του Βελιγραδίου θα δώσουν οι: Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Τελευταία Νέα
Scroll to Top